Facebook Pixel Απoκάλυψη-φωτιά Καραγεωργίου: "Γι' αυτό δεν παίζει ο Κλάους, στις προπονήσεις..." - Φοβερή ατάκα για Ουζουνίδη!
| 2017-04-11 10:07:00

Απoκάλυψη-φωτιά Καραγεωργίου: "Γι' αυτό δεν παίζει ο Κλάους, στις προπονήσεις..." - Φοβερή ατάκα για Ουζουνίδη!

Απoκάλυψη-φωτιά Καραγεωργίου: "Γι' αυτό δεν παίζει ο Κλάους, στις προπονήσεις..." - Φοβερή ατάκα για Ουζουνίδη!

Γιατί τελικά ο Κλάους δεν μπορεί να βρει φέτος δίχτυα; Ο έμπειρος προπονητής δίνει τη δική του εκδοχή μιλώντας στο SportDog! Γιατί αποθεώνει τον προπονητή του ΠΑΟ και τι λέει για το αυριανό ντέρμπι;

Την άποψη ότι ο Κλάους Αθανασιάδης δεν προετοιμάζεται σωστά, ψυχολογικά αλλά και στην προπόνηση, για να αντεπεξέλθει με επιτυχία στη φετινή του αφλογιστία, εξέφρασε μέσω του SportDog ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ακόμα, μίλησε για την εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ εναντίον του Παναθηναϊκού, για την απόφαση του Ουζουνίδη να παίξει με πολλούς χθες ποδοσφαιριστές που δεν είχαν ρυθμό, αλλά και για την παρουσία των Ελλήνων προπονητών στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά αυτός ο Παναθηναϊκός είναι κλάσεις ανώτερος από την ομάδα που είχε φτιάξει ο Στραματσόνι.

"Αν δούμε το ντέρμπι καθαρά αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, έπαιξε καλύτερα και δίκαια κέρδισε. Μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ, αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να αμφισβητήσει κάποιος ότι το ήθελε περισσότερο και το κέρδισε δίκαια το ματς", είπε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής και συμπλήρωσε για τις πολλές αλλαγές με τις οποίες εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός:

"Υπάρχει μία λογική σε αυτό που έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αν και κατά τη δική μου άποψη θα έπρεπε να παίξει με περισσότερους βασικούς. Αν και δεν θεωρώ αναπληρωματικούς όσους έπαιξαν, από την άποψη της ατομικής αξίας. Απλώς θα έπρεπε να είχαν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, για να μπορούσαν να αποδώσουν καλύτερα. Δεν έπρεπε να παίξουν όλοι μαζί, όταν αλλάζεις με τη μία την ομάδα, αυτά είναι τα αποτελέσματα".

Θεωρείτε ότι φάνηκε πως υπήρχαν παίκτες τού Παναθηναϊκού που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας;

"Αν παίρναμε ένα παιδί από αυτά που έπαιξαν χθες και τον βάζαμε στην 11άδα τού αγώνα του Παναθηναϊκού εναντίον της ΑΕΚ, δεν θα μπορούσε κανείς να καταλάβει τη διαφορά. Γιατί όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι ικανοί, αλλά αν παίξουν όλοι όσοι δεν έχουν ρυθμό μαζί, είναι λογικό να υπάρξει πρόβλημα και να μην έχουν ρυθμό".

Ο ΠΑΟΚ χθες πέτυχε τρια γκολ πριν από τη συμπλήρωση 40 λεπτών αγώνα, ακόμα και με τον Λέοβατς, αλλά o Αθανασιάδης ήταν ξανά εκτός φάσεων.

"Ο Αθανασιάδης περνάει μία περιπέτεια φέτος, αλλά δεν ξέρω πού οφείλεται. Πρέπει να οφείλεται στον ίδιο, από την άποψη ότι ο προπονητής του τον έχει εμπιστευτεί πολλές φορές. Συνεχίζει να μην αποδίδει. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να γυμνάζεται καλά, δεν πρέπει να προετοιμάζεται καλά. Άρα πώς θα είναι έτοιμος; Ειδικά όταν έρχεται δύσκολη στιγμή και έχεις προβλήματα με την κερκίδα κ.λπ, θα πρέπει να είσαι πολύ δυνατός για να αντεπεξέλθεις. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος καλά για να το ξεπεράσεις".

Πώς περιμένετε το παιχνίδι Κυπέλλου που θα έχουν οι δύο ομάδες την Τετάρτη;

"Περιμένω τον ΠΑΟΚ να έχει πολλές αλλαγές την Τετάρτη, τουλάχιστον 4 ή 5. Δεν θεωρώ ότι η μία ομάδα έχει να κρύψει κάτι από την άλλη, γιατί τα τεχνικά επιτελεί γνωρίζουν άριστα όλους τους ποδοσφαιριστές του αντιπάλου. Θεωρώ δηλαδή ότι ο προπονητής τού Παναθηναϊκού έκανε τόσες αλλαγές για να ξεκουράσει τους παίκτες του και όχι για να μπερδέψει τον Ίβιτς".

Προλάβατε να δείτε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό; Ποια είναι η άποψή σας για την παρουσία του Τάκη Λεμονή στην άκρη τού πάγκου του Ολυμπιακού;

"Δεν πρόλαβα να δω το παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά έμαθα ότι είχε και αυτός πολλές αλλαγές. Κάτι που επηρέασε τη συνολική απόδοση για να κερδίσει, εναντίον ομάδας που περνάει μεγάλη περιπέτεια. Όσον αφορά το θέμα του Λεμονή, θα μιλήσω γενικά για τους Έλληνες προπονητές, που είναι πολύ ικανοί και πρέπει να στηριχτούν περισσότερο από τους παράγοντες. Ας τους δώσουν τη δυνατότητα να ετοιμάσουν τις ομάδες και τα αποτελέσματα που θα δούνε θα είναι πολύ καλύτερα από εκείνα των αμφιβόλου αξίας ξένων τεχνικών, που έρχονται για δύο μήνες και μετά φεύγουν. Και στον Ολυμπιακό με τον Λεμονή αλλά και στον Παναθηναϊκό με τον Ουζουνίδη που είναι περισσότερο καιρό στην ομάδα, φαίνεται η αλλαγή. Είναι κλάσεις καλύτερα στον Παναθηναϊκό τώρα, σε σχέση με τον Ιταλό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags