Facebook Pixel Μεγάλη δήλωση Τόμιτς για Ολυμπιακό - Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η ομάδα, για να βρεθεί στην κορυφή!
| 2017-05-17 13:21:00

Μεγάλη δήλωση Τόμιτς για Ολυμπιακό - Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η ομάδα, για να βρεθεί στην κορυφή!

Μεγάλη δήλωση Τόμιτς για Ολυμπιακό - Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η ομάδα, για να βρεθεί στην κορυφή!

Η παρουσία του στην άκρη του πάγκου, εξασφαλίζει πολλά θετικά στοιχεία για τους Πειραιώτες!

Αναλυτικά, ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε στο διαδικτυακό κανάλι της ΚΑΕ για:

-τη δέκατη παρουσία του σε Final Four: «Η χαρά μου είναι που θα είμαι για δέκατη φορά σε Final Four με τον Ολυμπιακό. Είναι μια μεγάλη επιτυχία της ομάδας η πρόκριση. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε βάλει αυτό το στόχο και με πολύ κόπο καταφέραμε να πάμε στο Final Four».

-το τι θα πίστευε αν κάποιους του έλεγε το 1994 πως θα είχε 10 παρουσίες σε Final Four: «Σίγουρα δεν θα το πίστευα. Θα μου φαινόταν υπερβολικό, γιατί δεν είναι εύκολο να πας σε ένα Final Four. Μόνο οι κορυφαίες ομάδες το καταφέρνουν. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και το έχει δείξει με τις παρουσίες του».

-το ποιο από τα προηγούμενα Final Four ξεχωρίζει: «Ξεχωρίζω τα τρία Final Four που κατακτήσαμε τον τίτλο. Δεν μπορώ να διαλέξω ένα, σε όλα ήταν μεγάλη η χαρά».

-τις διαφορές μεταξύ του ρόλου παίκτη και προπονητή σε ένα Final Four: «Ως παίκτης περίμενες άλλος να σου δώσει την πληροφορία για το τι είναι το Final Four, τώρα πρέπει να δώσεις εσύ την πληροφορία. Είναι πιο δύσκολο να’ σαι προπονητής από παίκτης, αλλά μου αρέσει η δυσκολία αυτή και βγαίνεις πιο δυνατός σαν άνθρωπος».

-τις βλέψεις του Ολυμπιακού στην Πόλη: «Είχαμε μια πολύ καλή χρονιά, αξίζαμε να πάμε. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει με αυτοπεποίθηση, όχι μόνο για τη συμμετοχή αλλά για να πάρει την κούπα. Πρώτα κοιτάμε τον ημιτελικό, δεν κοιτάμε πιο μακριά. Η σκέψη μας πρέπει να είναι μόνο στην ΤΣΣΚΑ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags