Facebook Pixel Κατάσταση πολέμου στην Τούμπα
| 2017-05-31 09:05:00

Κατάσταση πολέμου στην Τούμπα

Κατάσταση πολέμου στην Τούμπα

Με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό η δουλειά βρωμάει… Κούδας, οι παλιοσειρές ξέρουν.

Ο παικταράς υπέγραψε στον Ολυμπιακό πριν 53 χρόνια χωρίς να πάρει μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ και γι αυτό άνοιξε ο κύκλος μίσους ανάμεσα στις δύο ομάδες. Για δέκα χρόνια ο θρύλος έχανε το παιχνίδι στην Τούμπα με το που πάταγε στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης.

Σήμερα ο Αλαφούζος έχει επικηρύξει στους συνεργάτες του ως Νο 1 εχθρό του Παναθηναϊκού τον Ιβάν. Επικρατεί ατμόσφαιρα πολέμου. Κανονικού πολέμου. Άνοιξε ο κύκλος μιας νέας κοπής κόντρας, από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού άφησε στην Αθήνα τα ατσαλάκωτα σμόκιν και όλοι, παίκτες κι οι άλλοι, είναι δασκαλεμένοι να αντιμετωπίσουν και να… αντιδράσουν για ό,τι προκύψει στην Τούμπα. Με ειδικές συμβουλές στην εφαρμογή κάθε αντικόλπου
.
Ποιός από τους δύο φταίει; Νταμπλ η απάντηση. Κανένας, η μία. Και οι δύο, η άλλη απάντηση. Ποιος έχει το άδικο; Κανένας. Και ο Παναθηναϊκός φταίει, και ο ΠΑΟΚ. Αυτά θα συζητάμε, ώρα τέτοια; Όταν και η μία, και η άλλη πλευρά προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

Ε, αφού διάλεξαν, έστω αφού έπεσαν θέλοντας και μη στο λούκι του τραβάμε τα εξάσφαιρα και πατάμε τη σκανδάλη, μάλλον είναι απίθανο να αποφύγουν το ροντέο. Και των δύο θα τους φύγει ο πωπός. Εδώ είμαστε. Και ό,τι να λένε μετά τη ζημιά, θα βαθαίνει περισσότερο η έχθρα τους.

Ομάδα τσαμπουκαλεμένη και αλανιάρα, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags