Facebook Pixel "Είμαστε καλύτεροι", είπε ο Πρίντεζης
| 2017-06-02 07:49:00

"Είμαστε καλύτεροι", είπε ο Πρίντεζης

"Είμαστε καλύτεροι", είπε ο Πρίντεζης

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού σημείωσε μετά την ήττα των "ερυθρόλευκων" στο ΟΑΚΑ πως η ομάδα του είναι καλύτερη από τον Παναθηναϊκό και μπορεί να τα καταφέρει ενόψει του τρίτου αγώνα στο ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε σχετικά:

Για τον αγώνα: “Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά. Εκεί που ήμασταν πολύ κοντά στο σκορ, πάντα ο Παναθηναϊκός έβρισκε τρόπο και έβαζε μεγάλα καλάθια. Γι΄αυτό το λόγο κέρδισε”.

Για την απουσία του Βασίλη Σπανούλη: “Η απώλεια του Βασίλη είναι πολύ μεγάλη, το ξέρετε, ειδικά σε παιχνίδια τόσο σημαντικά όπως αυτά. Πιστεύω ότι θα είναι καλά την Κυριακή και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας”.

Για τους επόμενους αγώνες: “Είναι μια σειρά αγώνων. Έγινε το 1-1, αλλά έχουμε δρόμο ακόμη. Πιστεύω ότι στον επόμενο αγώνα θα είμαστε καλύτεροι. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Για το ότι δεν έχουν γεμίσει ΟΑΚΑ και ΣΕΦ στους δύο πρώτους τελικούς: “Δεν είναι εύκολο να γεμίσει ένα γήπεδο. Υπάρχουν άνθρωποι που αδυνατούν να δώσουν ακόμη και 10 ευρώ. Δεν είναι εύκολο να γεμίσει το ΟΑΚΑ ή το ΣΕΦ. Μια 3μελής ή 4 μελής οικογένεια δεν μπορεί να δώσει 15 ευρώ για να έρθει στο γήπεδο. Άλλοι είναι στην επαρχία, άλλοι δουλεύουν. Πιστεύω ότι όσο προχωράει η σειρά, θα έρθει περισσότερος κόσμος να δει τις ομάδες που αγαπάει”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags