Facebook Pixel Έφερε "μάγο" ο Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό - Θα... ξεσηκώσει τη Λεωφόρο αυτός ο παικταράς!
| 2017-08-03 22:45:00

Έφερε "μάγο" ο Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό - Θα... ξεσηκώσει τη Λεωφόρο αυτός ο παικταράς!

Έφερε "μάγο" ο Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό - Θα... ξεσηκώσει τη Λεωφόρο αυτός ο παικταράς!

"Κόβει" το μάτι του Έλληνα τεχνικού που άρχισε να δικαιώνεται από πολύ νωρίς για τον παίκτη που ήθελε να φέρει σαν... τρελός στο Τριφύλλι.

Όπως στη Λεωφόρο, έτσι και στο Μπακού, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια πολύ καλή και πειστική εμφάνιση, παίρνοντας με δεύτερη νίκη την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Οι Πράσινοι είχαν σε μεγάλη μέρα αρκετούς παίκτες που έπιασαν σπουδαία εμφάνιση, ωστόσο ένας ξένος άσος κατάφερε με μία μόνο ενέργεια να ξεχωρίσει, βάζοντας την τελευταία "πινελιά" στο εξαιρετικό παιχνίδι της ομάδας του.

Ο λόγος για τον Καμπέσας, που στο 1-2 του Παναθηναϊκού έκανε μία απίστευτη ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε με εκπληκτικό τρόπο τον αντίπαλο πορτιέρο.

Ο νεαρός άσος έδειξε με αυτή την κίνηση ότι δεν έχει στο... ρεπερτόριό του μόνο την ταχύτητα, όπως λεγόταν πριν έρθει στην Ελλάδα, αλλά και την τεχνική. Θέλει, άλλωστε, εξαιρετική τεχνική κατάρτιση για να ντριμπλάρεις με τέτοια άνεση μέσα στην περιοχή, αλλά και εκτελεστική δεινότητα για βρεις δίχτυα με αρκετούς παίκτες μπροστά από το τέρμα.

Σίγουρα ο Καμπέσας φαίνεται να έχει πολύ καλά στοιχεία ως παίκτης και με το... καλημέρα δικαίωσε τον Μαρίνο Ουζουνίδη που επέμενε από την πρώτη στιγμή για την απόκτησή του.

Θα θυμάστε ότι η μεταγραφή του νεαρού άσου πέρασε από... χίλια κύματα, λίγο έλειψε να ναυαγήσει, αλλά η επιμονή του τεχνικού του Τριφυλλιού βοήθησε για να ολοκληρωθεί τελικά μετά από πολλές διαπραγματεύσεις.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags