Facebook Pixel "Σκασμένος" ο Λουντ. "Τίποτα δεν πήγε καλά"
| 2017-08-28 08:38:00

"Σκασμένος" ο Λουντ. "Τίποτα δεν πήγε καλά"

"Σκασμένος" ο Λουντ. "Τίποτα δεν πήγε καλά"

Εμφανώς απογοητευμένος από το τελικό 0-0 ήταν ο Φινλανδός μέσος του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη του ματς με τον Λεβαδειακό. 

Αναλυτικά όσα είπε στην Νοva ο Φινλανδός μέσος του Παναθηναϊκού:

«Είναι μεγάλη απογοήτευση για εμάς, σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παίρνουμε τη νίκη, όταν δεν μπορείς να πάρεις τους τρεις βαθμούς και μένεις στον ένα τα πράγματα δεν είναι καλά. Τίποτα δεν πήγε καλά σήμερα. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να βρούμε πάσες, τελικές, ευκαιρίες, δεν υπήρχε υπομονή και ούτε το σωστό τάιμινγκ. Τίποτα δεν πήγε καλά. Έχουμε έξι βαθμούς διαφορά ήδη, αυτό δεν είναι καλό για εμάς αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας και θα κάνουμε το παν για να νικήσουμε, να βάλουμε τα δυνατά μας σαν ομάδα, με δύναμη για να κυνηγήσουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Συνηθίζω να παίζω σε διαφορετικές θέσεις, έχω αυτή τη δυνατότητα, το παν είναι να βοηθάω την ομάδα μου ανεξάρτητα από τη θέση που παίζω, να κάνω αυτά που μου λέει ο προπονητής και να παίζω στη θέση που μου λέει. Όταν δέχεσαι κόκκινη κάρτα αυτό είναι επακόλουθο, αυτό έγινε και σήμερα.

Η διακοπή μας δίνει χρόνο για να κάνουμε σκληρές προπονήσεις, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να φέρουμε την ομάδα να παίζει καλύτερα. Θα λείπουν κάποιοι παίκτες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα συνεχίσουμε τις σκληρές προπονήσεις για να γυρίσουμε ακόμα δυνατότεροι. Έτσι είναι αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω ακόμα».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags