Facebook Pixel "Εμείς παίζουμε, ο Ολυμπιακός μιλάει"
| 2014-06-06 19:31:00

"Εμείς παίζουμε, ο Ολυμπιακός μιλάει"

"Εμείς παίζουμε, ο Ολυμπιακός μιλάει"

Ο Γιόνας Ματσιούλις απάντησε με τον δικό του τρόπο στις κατηγορίες του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του στον Παναθηναϊκό, το οποίο είναι αβέβαιο.

Ο 29χρονος φόργουορντ αφίχθη (6/6) στο Βίλνιους της Λιθουανίας με τελικό προορισμό το Κάουνας και τα τοπικά Μέσα δεν έχασαν την ευκαιρία να τον υποδεχθούν, έχοντας παρακολουθήσει στενά και τη φετινή πορεία του στον Παναθηναϊκό, η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του double.

"Αυτή τη φορά ήταν πολύ δύσκολα, πάρα πολύ, αφού η εντός έδρας ήττα δυσκόλεψε σε μέγιστο βαθμό την αποστολή μας. Αλλά η ομάδα ανασυντάχθηκε και κατέκτησε τον τίτλο" σχολίασε για χάρη της Lietuvos Rytas, πριν δεχθεί ερώτηση σχετικά με τις κατηγορίες του Ολυμπιακού έπειτα το break στο ΣΕΦ για το 2-2 στην τελική σειρά των playoffs της Α1: "Δε με αφορούν τα δικά τους θέματα. Η δική μας δουλειά είναι να παίζουμε, η δική τους να κατηγορούν. Ας κάνουν ό,τι θέλουν".

Ο Λιθουανός διεθνής κλήθηση να αναφερθεί και στο μέλλον του στον Παναθηναϊκό, το οποίο είναι αβέβαιο, αφού η περσινή ανανέωσή του ήταν για 1+1 χρόνο. "Δε γνωρίζω τις προθέσεις της ομάδος" είπε αρχικά και συνέχισε: "Απ' ό,τι κατάλαβα, δεν υπάρχει προπονητής για τη νέα χρονιά. Κι εγώ δεν έχω συμβόλαιο σε ισχύ. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί το θέμα της οψιόν μου. Αλλά, για ν' αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις, η ομάδα πρέπει να 'χει προπονητή".

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags