Facebook Pixel

Χριστόγλου για Παναθηναϊκό: Να έρχεστε συχνότερα

| 19/10/16 - 22:41  

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τη μεγάλη νίκη του μπασκετικού Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.

Χριστόγλου για Παναθηναϊκό: Να έρχεστε συχνότερα

Είναι πολύ δύσκολη η φετινή χρονιά στο μπάσκετ. Ετσι όπως την έκαναν την Ευρωλίγκα θα χρειαστεί πολλές φορές η ομάδα να πάρει τα πάνω της για να συνεχίσει τον ανήφορο έως το Final 4. Οπότε, μάγκες, να το κανονίσουμε στα κενά μας να έρχεστε μια βόλτα, να παίζουμε ένα ματσάκι να παίρνουμε τα πάνω μας. Και ας κινδυνεύουν τα καλάθια στο ΣΕΦ να λυγίσουν από τα σουτ του νέου σας ηγέτη. Καλή καρδιά. Λεφτά έχουμε, θα βάλουμε άλλα. Να βλέπουμε τον Γκιστ με τον Σίνγκλετον στην προσπάθειά τους να συναντήσουν τον Σπανούλη να κουτουλάνε μεταξύ τους. Να βλέπουμε τον Μπουρούση να τρέχει για να φτάσει είτε τον Μπιρτς πίσω είτε τον Γκριν και να μένει στη μέση.

Και από την άλλη να βλέπουμε τους δικούς μας να βάζουν φτερά στα ποδάρια και να σε κάνουν να ανυπομονείς για τους τελικούς του πρωταθλήματος, αν και είναι ακόμα Οκτώβρης. Να έρχεστε, παιδιά. Τη μία θα σας παραλαμβάνει ο Πρίντεζης με τα πεταχτάρια του. Μετά θα αμολήσουμε τον Γκριν να τα σουτάρει από το κέντρο. Υπάρχει και ο Λοτζέσκι που ξέρει να σας σκοτώνει κάθε φορά που νιώθετε ότι μπορείτε να μπείτε στο ματς. Για να μην πω για τον Παπαπέτρου που κάθε φορά που σας βρίσκει μπροστά του, νομίζει ότι είναι ο Λάρι Μπερντ και δεν χάνει σουτ. Και όταν θα έχουνε τελειώσει όλοι οι υπόλοιποι με την πάρτη σας, θα έρθει ο Σπανούλης να κάνει τα δικά του. Διότι όταν σας διαλύει ο Ολυμπιακός με τον αρχηγό του να μην έχει καν δέσει τα κορδόνια του, καταλαβαίνετε τι έχετε να πάθετε αν το πάρει απόφαση κι αυτός.

Δεν πετάω στα σύννεφα. Ξέρω ότι στην Ευρωλίγκα έχει καλές ομάδες και ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει δύσκολες βραδιές. Γι’ αυτό λέω ξανά: να έρχεστε, μάγκες, σε κάθε ευκαιρία να παίζουμε ένα ματσάκι να φτιάχνει η διάθεσή μας.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 19/10/2016)

   Τελευταία Νέα