Facebook Pixel Γιάννης Μπουρούσης: Ανατροπή-"βόμβα" με Μπουρούση - Επιστρέφει στα παρκέ - Σε αυτή την ομάδα "έκλεισε"! (ΦΩΤΟ)
| 2021-09-27 15:20:00

Ανατροπή-"βόμβα" με Μπουρούση - Επιστρέφει στα παρκέ - Σε αυτή την ομάδα "έκλεισε"! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ανατροπή-"βόμβα" με Μπουρούση - Επιστρέφει στα παρκέ - Σε αυτή την ομάδα "έκλεισε"! (ΦΩΤΟ)

Παρότι τον Ιούλιο είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Γιάννης Μπουρούσης αποφάσισε να επιστρέψει στα παρκέ, ρίχνοντας τη "βόμβα" μεγατόνων.

Γιάννης Μπουρούσης: Στο μπάσκετ επιστρέφει ο 38χρονος σέντερ, αφού αποφάσισε να φορέσει και πάλι τα αθλητικά του και να αγωνιστεί στην Α2 με την φανέλα του ΑΣΚ Καρδίτσας, της ομάδα που τον ανέδειξε!

«Έχοντας μεγάλο σεβασμό στην προσπάθεια του συλλόγου της ιδιαίτερης πατρίδας μου, στον οποίο έκανα και τα πρώτα μου βήματα στο μπάσκετ, νιώθω την επιθυμία και την ανάγκη θέσω εαυτόν στην διάθεση του προπονητή και να συνεισφέρω με την εμπειρία μου στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

Η διεκδίκηση της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, αποτελεί ένα όνειρο ετών για την αθλητική κοινωνία της Καρδίτσας και η ιδέα του αποχαιρετισμού μέσα στο νεότευκτο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, με συγκινεί ιδιαίτερα. Ραντεβού, λοιπόν, στο παρκέ», ανέφερε ο Γιάννης Μπουρούσης σε ανάρτησή του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @bourou29

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags