Facebook Pixel Sportdog.gr | "Σεισμός" Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Σέντερ με 3 εκατ. ευρω και φόργουορντ με 2 εκατ. στο Τριφύλλι - Βούιξε ο τόπος!
| 2024-01-13 09:48:00

"Σεισμός" Γιαννακόπουλου στον ΠΑΟ - Σέντερ με 3 εκατ. ευρω και φόργουορντ με 2 εκατ. στο Τριφύλλι - Βούιξε ο τόπος!

Sportdog Team

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε τη φετινή αγωνιστική περίοδο ότι θέλει να δει ξανά τον Παναθηναϊκό στο Final 4 τής Ευρωλίγκας και, φυσικά, έβαλε το σχέδιό του σε δράση!

Μόνο που αυτό το σχέδιο δεν περιορίζεται μόνο στη φετινή σεζόν καθώς ήδη έχει στα σχέδιά του να φέρει το ερχόμενο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό τον Ταβάρες και τον Χεζόνια, όπως αναφέρει η Marca και αναδημοσιεύουν σήμερα οι SportDay και Live Sport - Τυπικά πρόκειται για ρεπορτάζ που έχετε διαβάσει εδώ και καιρό στο sportdog.

Ο Ταβάρες το καλοκαίρι που έρχεται θα μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα ζητήσει να υπάρχει ο αριθμός 3 μπροστά από το συμβόλαιο που θα υπογράψει (όπου κι αν το υπογράψει τελικά!), ενώ τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τον Χεζόνια που θα ζητήσει, αντίστοιχα, να υπάρχει ο αριθμός 2 μπροστά από το δικό του συμβόλαιο!

Δείτα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων LIve Sport και SportDay, που αναπαράγουν σήμερα το ρεπορτάζ της Marca, 1.55΄΄ πριν απο το τέλος του βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags