Facebook Pixel Νίκος Παππάς: Ατάκες... φωτιά από Παππά για "Σπαρτιάτες" - "Να τους ρίξουμε στον βόθρο" - Τι είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-06-28 12:12:00

Ατάκες... φωτιά από Παππά για "Σπαρτιάτες" - "Να τους ρίξουμε στον βόθρο" - Τι είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ (Vid)

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Παππά για "Σπαρτιάτες" - "Να τους ρίξουμε στον βόθρο" - Τι είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ (Vid)

Με πολύ σκληρή γλώσσα μίλησε o πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας στην κάμερα του ΑΝΤ1 για όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες, ενώ πήρε θέση τόσο για το κόμμα "Σπαρτιάτες", όσο και για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Νίκος Παππάς: Για όλα μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, με τον ίδιο να αναφέρεται αρχικά στο τέλος της καριέρας του, αλλά παράλληλα να παίρνει θέση και να ρίχνει... βόμβες σχετικά με την είσοδο των "Σπαρτιατών" στη Βουλή, ενώ σχολίασε και τα τεκτενόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ήταν απόφαση δική μου να σταματήσω από την ομάδα, ασχέτως αν μου πρότεινε νέο συμβόλαιο. Η πολιτική μπήκε στη ζωή μου τελευταία. Ο κ. Τσίπρας με στήριξε δημόσια, αλλά είναι ένα κόμμα που δεν με εκφράζει απόλυτα. 

Δεν ήταν έκπληξη για μένα η είσοδος των "Σπαρτιατών" στη Βουλή.  Το τέρας του φασισμού υπάρχει έξω και επιβιώνει. Να το ρίξουμε στον βόθρο. Μην κοροϊδεύομαστε. Υπάρχουν στην πολιτική άνθρωποι σαν τον Πλεύρη, τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη», είπε ο Νίκος Παππάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρία μπαμ Γιαννακόπουλου μετά τον Λεσόρ - Κορυφαίος "άσσος" από Euroleague - NBAer με σουτ θέλει ο Αταμάν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags