Facebook Pixel Η ομάδα του Μπουρούση το σήκωσε κόντρα στην ομάδα του Αλβέρτη με buzzer beater Λάππα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-12-16 19:33:00

Η ομάδα του Μπουρούση το σήκωσε κόντρα στην ομάδα του Αλβέρτη με buzzer beater Λάππα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η ομάδα του Μπουρούση το σήκωσε κόντρα στην ομάδα του Αλβέρτη με buzzer beater Λάππα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα του Μπουρούση έπαιζε... εντός έδρας και επικράτησε με νικητήριο καλάθι του Λάππα.

Πανέμορφο ματς στο All Time Stars ανάμεσα στην Team Γιάννης Μπουρούσης και την Team Φραγκίσκος Αλβέρτης, με την πρώτη να κερδίζει με σκορ 101-98 σε ένα φοβερό παιχνίδι που διεξήχθη στο Κλειστό της Καρδίτσας.

Το σκορ διαμορφώθηκε με τρίποντο του Γιάννη Λάππα στο τέλος της αναμέτρησης, με τον Νίκο Χατζή να αστοχεί στο φινάλε και να μη στέλνει τον αγώνα στην παράταση. Ο Γιάννης Μπουρούσης με 33 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ ήταν ο MVP της διοργάνωσης! Ο Καρδιτσιώτης παλαίμαχος το σήκωσε στο σπίτι του και έκανε καταπληκτικό παιχνίδι.

 

Τα δεκάλεπτα: 17-23, 43-44, 72-72, 101-98.

TEAM Μπουρούση: Γιάννης Μπουρούσης, Γιάννης Γιαννούλης, Νίκος Μπουντούρης, Παναγιώτης Λιαδέλης, Νέστορας Κόμματος, Γιώργος Τσιάρας, Σωτήρης Καραποστόλου, Βασίλης Αγγελακόπουλος, Σωτήρης Γκιουλέκας, Γιάννης Λάππας, Γιώργος Τσιαμούρας.

TEAM Αλβέρτη: Φραγκίσκος Αλβέρτης, Γιώργος Μπαλογιάννης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Νίκος Μπάρλος, Νίκος Χατζής, Απόστολος Κουτρούλιας, Δημήτρης Μαυροειδής, Γιώργος Μασλαρινός, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Γιώργος Γιαννουζάκος, Θοδωρής Ζαγοράκης, Άγγελος Χαριστέας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags