Facebook Pixel Στέφανος Κασσεαλάκης: Κίνηση ματ Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ - "Μεταγραφή" στις Ευρωεκλογές κορυφαίο Έλληνα αθλητή (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2024-01-31 09:20:00

Κίνηση ματ Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ - "Μεταγραφή" στις Ευρωεκλογές με κορυφαίο Έλληνα αθλητή (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Κίνηση ματ Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ - "Μεταγραφή" στις Ευρωεκλογές με κορυφαίο Έλληνα αθλητή (ΦΩΤΟ)

Έχει αγωνιστεί στις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, έχει σηκώσει πολλούς τίτλους και έχει το δικό του κοινό...
 

Την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου ενόψει των ευρωεκλογών του 2024 μελετούν στα κομματικά επιτελεία. Η χθεσινή ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ένταξη της πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύης Χριστοφιλοπούλου στη Νέα Δημοκρατία είχε να κάνει με το...ευρωψηφοδέλτιο, καθώς η ίδια αναμένεται να είναι υποψήφια με σταυρό για την ευρωκάλπη της 9ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr, το ψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος για τις ευρωεκλογές θα έχει «κεντρώο άρωμα», ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ εξετάζονται ονόματα από το πρόσφατο παρελθόν, σαν του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά που προτάθηκε στις δημοτικές εκλογές.

Η κυβέρνηση έχει θέσει ως στόχο για τις ευρωεκλογές να αναδείξει επτά ή οκτώ ευρωβουλευτές και γι' αυτό τον λόγο έχει ποντάρει σε νέες υποψηφιότητες, όπως τον διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσιόδρα, ενώ στο τραπέζι βρίσκονται τα ονόματα του δημοσιογράφου, Γιώργου Αυτιά και του καθηγητή Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ολοκλήρωσης, Ναπολέοντα Μαραβέγια.

Την ίδια ώρα, στον ΣΥΡΙΖΑ και τη στρατηγική του για τις ευρωεκλογές, έχουν αρχίσει να φτάνουν ήδη στην Κουμουνδούρου βιογραφικά για την ανάδειξη ευρωβουλευτών από τη βάση του κόμματος.

Στόχος, όπως διευκρινίζει ο τηλεοπτικός σταθμός, η εκλογή τεσσάρων –τουλάχιστον– ευρωβουλευτών, από τους οποίους οι σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται ο Κώστας Αρβανίτης και η Έλενα Κουντουρά.

 

Στο «τραπέζι», επίσης, έχουν πέσει τα ονόματα του Νίκου Φαραντούρη, σύμβουλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Στέφανου Κασσελάκη, του Νίκου Παππά, του Γιώργου Τσίπρα και της Δώρας Τσαμπάζη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην άσσος του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ διατηρεί πολύ στενές επαφές με τον Στέφανο Κασσελάκη και πριν λίγους μήνες βρέθηκε στο ξενοδοχείο President της Αθήνας όπου έλαβε χώρα η συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags