Facebook Pixel Εφές Αναντολού: Τρίβει τα... χέρια του ο Αταμάν - "Νοσοκομείο" η Εφές ενόψει ΠΑΟ - Κομβικές απουσίες για την τουρκική ομάδα
Μπάσκετ
| 2023-12-04 18:38:00

Τρίβει τα... χέρια του ο Αταμάν - "Νοσοκομείο" η Εφές ενόψει ΠΑΟ - Κομβικές απουσίες για την τουρκική ομάδα

Sportdog Team
Τρίβει τα... χέρια του ο Αταμάν - "Νοσοκομείο" η Εφές ενόψει ΠΑΟ - Κομβικές απουσίες για την τουρκική ομάδα

Οι Πράσινοι προετοιμάζονται για το παιχνίδι κόντρα στην τουρκική ομάδα, η οποία έχει πάρα πολύ σημαντικές απουσίες στο συγκεκριμένο ματς, κάτι που σίγουρα κάνει τα δεδομένα να αλλάξουν υπέρ του Τριφυλλιού.

Εφές Αναντολού: Δύσκολη αναμέτρηση έχει την Τρίτη (5/12) ο Παναθηναϊκός στην Πόλη, κόντρα στην τουρκική ομάδα, με το σύνολο όμως του Τσαν να πηγαίνει στο παιχνίδι με... μισό ρόστερ μιας και οι απουσίες είναι πάρα πολλές και μάλιστα κομβικές.

Ο Έρντεμ Τσαν δεν θα έχει στα γκαρντ τον Ροντρίγκ Μπομπουά και τον Ελάιτζα Μπράιαντ, στα φόργουορντ τον Γουίλ Κλάιμπερν και τον Ντέρεκ Γουίλις και στη θέση του σέντερ τον Άντε Ζίζιτς και τον Τίμπορ Πλάις.

Πλέον αυτό σημαίνει ότι η Εφές Αναντολού θα έχει τους Σέιν Λάρκιν, Ντάριους Τόμπσον στα γκαρντ, ο Μάικ Ντάουμ στους φόργουορντ και οι Ταϊρίκ Τζόουνς Ερτσάν Οσμάνι στη θέση του σέντερ, ενώ στο ρόστερ θα είναι και οι Γιούστους Όλατς, Ερτέν Γκαζί, Μελίκ Τουντσά, Ερκάν Γιλμάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιαννακόπουλος: "Προσύμφωνο Ολυμπιακού με Τζέιμς - 3 Ευρωλίγκες με Παπαγιάννη - Τον Μάη ο Σλούκας θα..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags