Facebook Pixel Εφές Αναντολού: Κόλπο... γκρόσο από την Εφές - Ανακοίνωσε μεταγραφή πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-12-04 22:14:00

Κόλπο... γκρόσο από την Εφές - Ανακοίνωσε μεταγραφή πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Κόλπο... γκρόσο από την Εφές - Ανακοίνωσε μεταγραφή πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Κίνηση που δεν περίμενε κανείς από την τουρκική ομάδα καθώς λίγες ώρες από το παιχνίδι κόντρα στους Πράσινους ανακοίνωσε την μεταγραφή ενός παίκτη που σίγουρα θα δώσει βοήθειες.

Ντάνιελ Οτούρου: Κίνηση... έκπληξη από την Εφές, μιας και το βράδυ της Δευτέρας (4/12) και λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 12η αγωνιστική της Euroleague ολοκλήρωσε τον δανεισμό του 24χρονου Αμερικανού σέντερ από Μερκεζεφέντι, για να ενισχύσει την front line της.

Ο Ντάνιελ Οτούρου αγωνίζεται στον τουρκικό σύλλογο από το περασμένο καλοκαίρι, μετά από το πέρασμά του από τα παρκέ του ΝΒΑ με τις φανέλες των Κλίπερς και Ράπτορς, έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις φού σε 9 παιχνίδια στο BSL μέτρησε 20,9 πόντους, 10,1 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ, 1,7 τάπες και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό άλλαξε 6 κόουτς σε 17 μήνες ο Ολυμπιακός - Σύγχρονος… λεγεωνάριος ο Καρβαλιάλ - Μοιάζει με Περέιρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags