Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στο ΣΕΦ οι Ολυμπιακοί... δεν κάνουν επεισόδια - Γεμάτες εξέδρες λίγα μέτρα δίπλα από το κλειστό "Καραϊσκάκη"!
Μπάσκετ
| 2023-12-11 13:38:00

Στο ΣΕΦ οι Ολυμπιακοί... δεν κάνουν επεισόδια - Γεμάτες εξέδρες λίγα μέτρα δίπλα από το κλειστό "Καραϊσκάκη"!

Sportdog Team

Κερδισμένος ο μπασκετικός Ολυμπιακός με τα νέα μέτρα! Οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για την οπαδική βία αφορούσαν μόνο το ποδόσφαιρο και τον ευρωπαϊκό αγώνα του Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League με την Μπάτσκα Τόπολα.

Από αυτή την υπόθεση φαίνεται πως βγαίνει κερδισμένος ο μπασκετικός Ολυμπιακός, αφού θα δώσει κανονικά με κόσμο τα παιχνίδια του στην Euroleague, παρότι η αντίστοιχη ομάδα ποδοσφαίρου τιμωρήθηκε, με τα δύο γήπεδα να τα χωρίζουν ελάχιστα μέτρα.

Χωρίς κόσμο για τους επόμενους δύο μήνες (έως τις 12 Φλεβάρη) θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες της Super League ως μέτρο αντιμετώπισης της οπαδικής βίας, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης και η... μπάλα δεν πήρε τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ.

Έτσι, οι Πειραιώτες μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένο να δώσουν πέντε ματς στο ΣΕΦ και δεν θα χάσουν τη δύναμη τους. Αναλυτικά τα ματς που έχει ο Ολυμπιακός στην Euroleague στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μέχρι τα μέσα του Φλεβάρη.

15/12/23: Ολυμπιακός - Βαλένθια
02/01/24: Ολυμπιακός - Μιλάνο
04/01/24: Ολυμπιακός - Μονακό
18/01/24: Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
30/01/24: Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου

Τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης για την οπαδική βία

- Διεξαγωγή όλων των αγώνων της Super League 1 κεκλεισμένων των θυρών για τους επόμενους 2 μήνες, δηλαδή μέχρι 12 Φεβρουαρίου 2024. Το μέτρο αυτό θα επεκταθεί και για τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων β΄ της Super League 2 οποίες ανήκουν στις αντίστοιχες ΠΑΕ της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας: Ολυμπιακός Β, Παναθηναϊκός Β, ΑΕΚ Β, ΠΑΟΚ Β.

- Με έκδοση ΚΥΑ, το μέτρο θα επεκτείνεται, κατά περίπτωση, και σε εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες.

- Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί ο εντός έδρας αγώνας του Ολυμπιακού με την Τόπολα στις 14 Δεκεμβρίου. 

- Kάμερες υψηλών προδιαγραφών στα γήπεδα.

- Σύστημα ηλεκτρονικής εισόδου φιλάθλων και θα γίνεται ταυτοπροσωπία τους.

- Κυρώσεις κατά ομάδων σε περιπτώσεις επεισοδίων, πέραν όσων προβλέπονται από την αθλητική δικαιοσύνη.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Λουκέτο" στο Καραϊσκάκη μέχρι και τα πλέι οφ - Τρεις μήνες χωρίς κόσμο - "Μπάχαλο" για το ντέρμπι με ΠΑΟ!  
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags