Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε μπελάδες ο Σφαιρόπουλος: Επέκταση συμβολαίου, αλλά όχι ακόμα ντεμπούτο (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-03-14 00:24:00

Σε μπελάδες ο Σφαιρόπουλος: Επέκταση συμβολαίου, αλλά όχι ακόμα ντεμπούτο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχθεί την Πέμπτη τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague και ο Έλληνας προπονητής θα έχει ξανά προβλήματα στη σύνθεση του.

Ακόμα και σε αυτό το ματς, ο Σφαιρόπουλος δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον νεοφερμένο Τρέι Τόμπκινς, ο οποίος από τότε που πήγε στο Βελιγράδι δεν έχει αγωνιστεί και πρόσφατα ανανέωσε για έναν ακόμα μήνα με τους ερυθρόλευκους. Ο Αμερικανός φόργουορντ λαμβάνει τον μισθό του μόνο για αποκατάσταση και προπόνηση και μέχρι πότε θα είναι έτσι, θα φανεί.

Εκτός από αυτόν, ούτε ο Νίκολα Τόπιτς ούτε ο Μίλος Τεόντοσιτς θα είναι στην αποστολή του Ερυθρού Αστέρα  κόντρα στη Μακάμπι.

«Παίζουμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, που μπορεί να παίξει σε μεγάλο επιθετικό ρυθμό. Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε καλοί αμυντικά. Έχουν πολλούς παίκτες που μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα και γι' αυτό πρέπει να είμαστε γενικά καλοί σε κάθε θέση, ατομικά και ομαδικά, για να σταματήσουμε το επιθετικό τους παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι στην επίθεση, να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι πρέπει στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλη την ώρα, να διαβάζουμε το παιχνίδι τους και να παίζουμε με τον σωστό τρόπο. Περιμένω τη βοήθεια των φιλάθλων. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε σε καλή θέση στον πίνακα, αλλά κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι σημαντικό. Θέλουμε οι φίλαθλοι να μας στηρίξουν για τον επόμενο αγώνα», είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Οι Σέρβοι έχουν αυτή τη στιγμή ρεκόρ 10-18 και καταλαμβάνουν την 16η θέση, αλλά πρακτικά έχουν χάσει τις ευκαιρίες τους για την Μακάμπι, ενώ η ομάδα του Τελ Αβίβ βρίσκεται στην 8η θέση, με ρεκόρ 15-13  και έχει δύο περισσότερες νίκες από την Παρτιζάν που βρίσκεται στο ενδέκατη θέση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags