Facebook Pixel Επέστρεψε από -16 η Ρεάλ και πήρε τη νίκη και κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα
Μπάσκετ
| 2024-03-29 23:46:00

Το έκανε... συνήθεια η Ρεάλ - Επέστρεψε από -16 και πήρε τη νίκη και κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (Hls)

Sportdog Team

H Βασίλισσα χρειάστηκε μόλις 15 λεπτά για να επιστρέψει από το -16 που βρισκόταν από τη σερβική ομάδα, στη Μαδρίτη και τελικά να φτάσει στη νίκη με 101-94, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο το ρεκόρ της στην κανονική διάρκεια της Euroleague (26-6), με τον Μούσα να είναι εκπληκτικός μιας και σημείωσε 30 πόντους, έχοντας για άξιο συμπαραστάτη τον Χεζόνια που πρόσθεσε άλλους 20.

Euroleague: Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την 26η νίκη της απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα με 101-94, παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας. Ο Ερυθρός Αστέρας είχε για κορυφαίο παίκτη τον Νέντοβιτς, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Το ματς

Το πρώτο δεκάλεπτο άρχισε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα προβάδισμα με τον Γκιεντράιτις (0-2), αλλά ο μούσα ήταν εύστοχος από το τρίποντο (3-2). Στα υπόλοιπα λεπτά υπήρχαν πολλές εναλλαγές στο σκορ μεταξύ των δύο ομάδων. Μέχρι που φτάσαμε στο τέλος όπου ο Ερυθρός Αστέρας πήρε το προβάδισμα στον πόντο (20-21) με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να φτάνει τους επτά πόντους στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου συνέχισε από εκεί που σταμάτησε. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς έδωσε προβάδισμα 3 πόντων (20-23), αλλά ο Ταβάρες με δύο εύστοχες βολές έφερε το προβάδισμα στον πόντο. Ωστόσο, ο Ερυθρός Αστέρας με Γκιλέσπι και Νταβιντόβατς πήρε το προβάδισμα (35-38).  Στο τελευταίο λεπτό ο Μίτροβιτς με γκολ – φάουλ έδωσε προβάδισμα τριών πόντων στους Σέρβους.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Νέντοβιτς ήταν καυτός, καθώς έφτασε τους 21 πόντους. Η «βασίλισσα» από την άλλη, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το υπόλοιπο παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας στα τελευταία τρία λεπτά έφυγε στον αιφνιδιασμό με τον  Νταβιντόβατς να καρφώνει (54-70).  

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ρεάλ βρήκε τα «ψυχικά αποθέματα» για να πάρει προβάδισμα και τα κατάφερε μα τον Σέρχι Ροντρίγκεθ να ισοφαρίζει. Ωστόσο, ο Νέντοβιτς ήταν εκεί (75-78) και έδωσε προβάδισμα τριών πόντων στους φιλοξενούμενους. Η υπεροχή του Ερυθρού Αστέρα όμως συνεχίστηκε. Η Ρεάλ αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει, κάνοντας το παιχνίδι «ντέρμπι». Στα τελευταία 23 δευτερόλεπτα η Ρεάλ πήρε προβάδισμα τεσσάρων πόντων με τον Μούσα. Στα τελυταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τους διαιτητές να σφυρίζουν για τελευταία φορά.     

Την προτελευταία αγωνιστική η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί την Μπασκόνια (5/4. 21:30), ενώ ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στην «Σταρκ Αρένα» (4/4, 20:00).  

Τα δεκάλεπτα:20-21,  24-26, 28-28, 29-19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το σόου Σλούκα, το... θρίλερ και ο λυτρωτής Ναν - Έτσι πέρασε από τη Μπολόνια ο ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags