Facebook Pixel Το... φοβάται ο Γκριμάου! Οι ατάκες για Ολυμπιακό
Μπάσκετ
| 2024-04-19 15:55:00

Το... φοβάται ο Γκριμάου! Οι ατάκες για Ολυμπιακό ενόψει των play off

Sportdog Team
Το... φοβάται ο Γκριμάου! Οι ατάκες για Ολυμπιακό ενόψει των play off

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να έχει το πλεονέκτημα έδρας στα play off κόντρα στους Ερυθρόλευκους, όμως ο τεχνικός της ομάδας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ρότζερ Γκριμάου: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, κάνοντας δηλώσεις στη Sport, με τον ίδιο να σημειώνει ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι δύσκολος αντίπαλος με πολλά επιθετικά όπλα.

«Τι να διαλέξεις; Ολυμπιακός, Φενέρ, Μακάμπι, Μπασκόνια ή Εφές; Όλες είναι εξαιρετικές ομάδες. Το να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό. Πήγαμε καλά στη regular season. Ήμασταν στην δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση σχεδόν σε όλη τη σεζόν. Βλέπεις τη βαθμολογία και σκέφτεσαι πως αυτές οι 6-7 ομάδες έχουν μια νίκη διαφορά. Ευτυχισμένος με την πορεία μας στη regular season.

Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός με μεγάλη εμπειρία και πολλά διαφορετικά όπλα να επιτεθεί. Νομίζω πάντως πως είχαμε καλή πορεία στη σεζόν και είμαστε έτοιμοι. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες σε όλες τις θέσεις. Έχει μεγάλο ρόστερ, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε εμάς. Να δώσουμε βάση στην ομάδα μας. Δείτε πόσο ... όμορφοι είμαστε, κάτι που μερικές φορές μας δυσκολεύει, να πούμε στον εαυτό μας ότι είμαστε όμορφοι και ελκυστικοί και να το πιστέψουμε. Αυτό όμως πρέπει να γίνει μέσα από το παιχνίδι μας. Μέσα από αυτά που έχουμε κάνει μέσα στη σεζόν», είπε ο Ρότζερ Γκριμάου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή για την "Άλωση"! Μεντιλίμπαρ όπως Μουρίνιο - Αποκλείστηκε απ’τον 4ο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags