Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό τρελάθηκε ο Αταμάν με διαιτησία (Vid)
Μπάσκετ
| 2024-04-23 23:11:00

Γι’ αυτό τρελάθηκε ο Αταμάν με διαιτησία - Δύο φάσεις… βγάζουν μάτι (Vid)

Sportdog Team
Γι’ αυτό τρελάθηκε ο Αταμάν με διαιτησία - Δύο φάσεις… βγάζουν μάτι (Vid)

Οι Πράσινοι έχουν πολλά και δικαιολογημένα παράπονα για τα σφυρίγματα στο ΟΑΚΑ στην ήττα από τη Μακάμπι.

Με την… πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός στη σειρά με τη Μακάμπι, καθώς έχασε στο πρώτο παιχνίδι και καλείται πλέον να σπάσει τουλάχιστον μία φορά την έδρα (εφόσον κερδίσει την Πέμπτη και κάνει το 1-1), ώστε να ξαναφέρει τους Ισραηλινούς στην Ελλάδα για το πέμπτο ματς.

Οι Πράσινοι πάντως έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία και ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του έκανε λόγο για αστεία τα φάουλ που δόθηκαν στον Μπόλντγουιν.  

Και συνέχισε στην συνέντευξη Τύπου: "Για τους διαιτητές σίγουρα φταίνε δύο αποφάσεις τους, το σφύριγμα με τις τρεις βολές στον Μπόλντγουιν είναι γελοίο. Διαμαρτυρήθηκα για την απόφαση στους διαιτητές και αυτοί μου είπαν ότι με προειδοποιούν. Η προειδοποίηση ήταν για αυτούς. Χάσαμε ένα παιχνίδι και καταστρέφαμε το πλεονέκτημα που είχαμε και όλη τη δουλειά που είχαμε κάνει εδώ και 7 μήνες».

Αυτό δεν είναι για παίκτες που έχουν παίξει 34 παιχνίδι και όλα σαν να είναι τελικός. Τα γεγονότα είναι αυτά που σας είπα και πριν για το σταφ, τους παίκτες, το κλαμπ και τους διαιτητές. Ίσως με τιμωρήσει η Euroleague. Ας με τιμωρήσει. Όλοι είδαν τα σφυρίγματα σήμερα.  Ποια πίεση; Είχαμε πίεση και με την Μπαρτσελόνα και με την Εφές και με τη Ρεάλ. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε και κάποιος ήταν εναντίον μας".

Δείτε τις δύο φάσεις που… βγάζουν μάτι!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώην του Άρη… έβαλε σε μπελάδες τον ΠΑΟ - Ολέθριο το λάθος του Σλούκα (Vid)!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags