Με τη διαιτησία τα βάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα, στο Game 3 των πλέι οφ της Ευρωλίγκα, στο ΣΕΦ. Οι φίλοι των Πειραιωτών σχολίασαν το αποτέλεσμα με μηνύματά τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της ομάδας. Σε αυτά μιλούν για σφάξιμο των διαιτητών αλλά και για εγκλήματα Μπαρτζώκα στο κοουτσάρισμα, ενώ από το μικροσκόπιο της κριτικής περνούν και αρκετοί παίκτες, όπως ο Γκος, ο Γουόκαπ, ο Κάναν.

Το Sportdog.gr συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα και σας τα παρουσιάζει:

Διαιτησία με εμπάθεια. Ξεκάθαρα. Χάσαμε δικό μας ματς από ολιγωρία σε κρίσιμες φάσεις και από ατυχία. Αλλά η φάση που η μπάλα χτύπησε πίσω από το ταμπλό και η φάση του τελευταίου φάουλ έδειξαν ποιός ήθελαν οι διαιτητές να κερδίσουν. Κρίμα για την euroleague να υποβιβάζει το προϊόν της με κακές διαιτησίες.

Μονο και μονο που ειδα τον Ντιφαλα στην αρχη επιανα το κεφαλι μ ...ο τυπος γενικοτερα ειναι σε διατεταγμενη υπηρεσια οχι μονο σημερα αλλα γενικοτερα σε πολλους αγωνες κατα του οσφπ..το τραγικο ειναι πως πηγαμε απο τον δυσκολο δρομο και ηταν σγρ πως θα ειχαμε αυτο το σφαξιμο στο γονατο με την μπαρτσελονα..και 2-2 να γινει η σειρα την πεμπτη εκει δν προκειται να σε αφησουνε ...πραγματικα κριμα αλλα μας κλεψανε το παιχνιδι σημερα εκτος απο τα καθοριστικα τριποντα του σατορανσκι και του αμπρινες ...

Χειρουργείο αλλά βγάλαμε και εμείς τα μάτια μας με τα 2 συνεχόμενα τρίποντα που φάγαμε, ενώ είχαμε φάουλ να δώσουμε.

Για άλλη μια φορά πέρα από τα υπόλοιπα αυτό που στοίχισε περισσότερο είναι τα αμυντικά ριμπάουντ!Οι μισοί πόντοι τους προήλθαν από δευτερες επιθέσεις όπως και η τελευταία στην παράταση!Για ακόμα ένα παιχνίδι επιθέσεις στα τελευταία 5 δευτερόλεπτα και τρελή επιμονή στα τριποντα!!!!Τάισμα ψηλών αγνοείται.

Επίσης για άλλο ένα παιχνίδι ο Mιλουτινοφ εξαφανισμένος!Δυστυχώς μάλλον τέλος η Ευρώπη και προβλέπω με τον βαζελο δύσκολα πράγματα....με αυτές τις εμμονές στο παιχνίδι "σκακιστη" και όλοι οι υπόλοιποι δεν πάτε μακρυα.

Φυσικά και δεν δίνεις το τελευταίο φάουλ, όμως καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Αυτοί έβαλαν τα δύσκολα σουτ και ο κααναν στον πάγκο, άσε που έβαλε τον κρυο Πίτερς για το τελευταίο σουτ και ούτε κάν... Τεσπά ο Ολυμπιακός αποδίδει καλύτερα με την πλάτη στον τοίχο.

1) πάνω από 5 δευτερόλεπτα έκανε να δώσει την πάσα παίκτης της Μπαρτσελόνας 2 τελευταίο σουτ της Μπαρτσελόνα δεν είχε καθόλου επαφή αλλά ας δώσω βολές σε τέτοιο κρίσιμο σημείο Και όλα αυτά τα κάνουν για να δουν Ρεάλ- Μπαρτσελόνα φάιναλ φορ.

Είμαστε 6 πόντους μπροστά έχουμε να δώσουμε 3 φάουλ και τρώμε 2 τρίποντα χωρίς μαρκάρισμα. Κάναν όσο τραγικός και να ήταν στο α ημίχρονο δεν γίνεται να μην παίξει λεπτό στο β ενώ η ομάδα επιθετικά ειδικά στο τρίποντο ήταν τραγική.

Χειρουργείο που όμοιό του δεν έχει ξαναυπάρξει. Πρέπει να ζητηθεί επανάληψη του αγώνα και να πάρουν τις σφυρίχτρες από τους πληρωμένους μαφιόζους...

Αισχος εδώ υπάρχη καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος και στο τέλος έδωσε ανύπαρκτο φάουλ που έκρινε το παιχνίδι! Μόνο και μόνο με αυτό το αισχος που έγινε και με τόσο μέτρια απόδοση φάνηκε ότι είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός αν παίξει ο Ολυμπιακός όπως πρέπει θα κάνει και τίς δύο νίκες που χρειάζεται!!

Παιδιά λυπάμαι αλλά κακώς ασχολούμαστε με τη διαιτησία. Το παιχνίδι το χάσαμε μόνοι μας δεχόμενοι τα δύο συνεχόμενα τρίποντα ενώ είχαμε να δώσουμε φάουλ. Όσο για την τελευταία φάση υπήρχε επαφή την ώρα που σηκωνόταν για σουτ , είναι φάουλ όσο και αν δεν μας αρέσει.

Όχι ότι θέλουν να αποκλείσουν τον Ολυμπιακό έτσι;;;; Ήταν αυτά σφυρίγματα από το τέλος της 4ης περιόδου και της παράτασης;;;;

Τρομακτικα πραγματα κ εγκληματα διατητη, Μπαρτζωκα . Τελευταιες επιθεσεις στην κανονικη κ δεν εβαλε Κανααν. Ο Γκος νομιζει οτι ειναι Τζορνταν. Μακισικ αμυνα σ αλλο γηπεδο κ εφαγε 3 τριποντα σε 80 δευτερολεπτα απο παικτες του... Χωρις πραγματικο σουτερ δεν πας πουθενα. Οι αλλοι εγραψαν ολα τα μεγαλα σουτ. Ο Παπανικολαου επρεπε να παιξει. Καποιοι ξεκαθαραν αποφασισαν φ4 χωρις ελληνικη ομαδα...

Μόνο αν θες το δίνεις αυτό κρίμα πλέον δεν γυρνάει… καμία ομάδα ποτε δεν έχει κερδίσει σε 5ο ματς εκτός έδρας.

Μην κατεβει η ομάδα στο 4ο παιχνίδι.Ερωτηση που είναι τα γραφεία της Ευρωλιγκας,στην Βαρκελώνη φυσικά.Ποιος είναι πρόεδρος,ο Μποντιρογκα πρώην παίχτης της Μπαρτσελονα

Βεσελι με 4 φάουλ από το 3 δεκάλεπτο και δεν βρέθηκε ένας να τον παίξει πλάτη για να τον βγάλει έξω . Αυτό τα λέει όλα ….

Εκεί που γυρνάει την μπάλα ο καλινιτς και βρίσκει στο κάτω μέρος του ταμπλό από την πίσω μεριά, δεν είναι άουτ λογικά ;;;;

Βατερλω Μπαρτζωκα. Καμια κινηση στις επιθεσεις, στατικοι προβλεψιμοι και αν μπει μπηκε με κουρασμενους Γκος και Γουοκαπ, με τον Κααναν στον παγκο και τελευταιο σουτ να σχεδιαζεται για τον κρυο Πητερς. Τα περι διαιτησιας μπουρδες. Φαουλ με το αριστερο χερι στην τελευταια φαση. Κριμα.

Θέλω να γράψω ότι το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας. Η Μπαρτσελόνα έχει τους παίκτες με την προσωπικότητα και την εμπειρία. Τις προσωπικότητες όμως της Μπαρτσελόνα επισκίασαν οι διαιτητές που σε όλο το παιχνίδι έκανα ό,τι χρειάστηκε για να σπρώξουν τη Μπάρτσα. 1 2 3 _ _ _ _ _ _ _ η διαιτησία.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το φάουλ σε νεκρό χρόνο που έκρινε τα πάντα - Γελούσε ο Μπαρτζώκας! (Vid)