Δύο οριακές ήττες αρκούσαν για να πάνε το ίδιο βράδυ και οι δύο ελληνικές ομάδες στο πολύ στριφνό και ελάχιστα φιλικό 1-2! Γράφαμε και πριν τους αγώνες νούμερο 3 ότι πολύ δύσκολα ομάδες που αποκτούν το πλεονέκτημα του 2-1 μένουν εκτός φάιναλ φορ.

Εχει συμβεί αλλά όχι με τέτοια συχνότητα αφού ως τώρα σε σύνολο 42 σειρών μόνο έξι φορές η ομάδα που ήταν πίσω με 1-2 έφερε τα πάνω κατω στη σειρά. Προφανώς και στην Ευρωλίγκα η έκφραση ‘’αυτό δεν γίνεται’’ έχει χάσει την αξία και τη σημασία της αφού έχουμε δει πολύ πιο…. μυστήρια να γίνονται πραγματικότητα.

Για παράδειγμα σε μια από αυτές τις έξι σειρές είδαμε κάτι που δεν είχαμε δει ποτέ και ελάχιστοι φαντάζονταν ότι μπορούσε να συμβεί. Πέρσι η Ρεάλ έχασε τους δύο πρώτους αγώνες και μάλιστα μέσα στην έδρα της αλλά σε μια σειρά που στιγματίσθηκε από τα χειρότερα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου. Κατάφερε να ανατρέψει το 0-2 κάτι που ποτέ δεν είχε πετύχει ομάδα και μάλιστα έχοντας χάσει τα δύο πρώτα ματς εντός έδρας. Να λοιπόν που έγινε το….αδύνατο! Διαβάστε περισσότερα στο novasports.gr