Facebook Pixel Επιβεβαίωση SportDog για το πρωτάθλημα Κ20!
| 2014-07-24 19:00:00

Επιβεβαίωση SportDog για το πρωτάθλημα Κ20!

Επιβεβαίωση SportDog για το πρωτάθλημα Κ20!

Τρεις μέρες μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γιώργου Κογκαλίδη για τη δημιουργία πρωταθλήματος νέων στο μπάσκετ, ήρθε σήμερα η απόλυτη επιβεβαίωση στον ΕΣΑΚΕ.

Στις 21 του μήνα ο Γιώργος Κογκαλίδης αναφέρθηκε στον sportdog στην προοπτική ενός τουρνουά Κ20, ώστε τα νέα παιδιά, τα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, να βρουν τρόπο αγωνιστικής έκφρασης. Δεν ήταν μια …"ευχή", μια "καλή ιδέα" που θελήσαμε να μοιραστούμε μαζί σας, αλλά το προϊόν ενός "ψαγμένου" ρεπορτάζ και μιας σημαντικής προοπτικής για το αύριο.

Δεν είναι από τα θέματα που αύριο το πρωί ανακοινώνονται (όπως η μεταγραφή του ΝτεΜάρκους Νέλσον), όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση. Στη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, ο Κώστας Καραπάνος (εκπρόσωπος του Απόλλωνα Πατρών) έθεσε το θέμα του πρωταθλήματος των νέων.

Μάλιστα το ζήτημα τέθηκε υπόψη του εκπροσώπου της ΕΟΚ, ο οποίος δεσμεύτηκε να μεταφέρει την όλη σκέψη στην Ομοσπονδία, η οποία -βάσει νόμου- μπορεί να προκηρύξει ένα τέτοιο πρωτάθλημα.

Προσέξτε: Δεν λέμε ότι τον Οκτώβρη ξεκινάμε, ούτε ότι είναι κάτι που μπορεί αύριο το πρωί να γίνει. Θέλει οργάνωση, αλλά αν μπορούν να το διοργανώνουν οι Βέλγοι (δεν είναι κι ο πιο μπασκετικός λαός του πλανήτη) τα τελευταία τρία χρόνια, σίγουρα μπορούμε κι εμείς.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags