Facebook Pixel Super... Galacticos! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-08-12 23:35:00

Super... Galacticos! (ΒΙΝΤΕΟ)

Super... Galacticos! (ΒΙΝΤΕΟ)

H Ρεάλ με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο νίκησε εύκολα τη Σεβίλλη με 2-0 στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup και έβαλε πλώρη για το 11ο!
 

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο η Ρεάλ των σούπερ σταρ και της πιο ακριβής 11άδας όλων εποχών νίκησε εύκολα με 2-0 τη Σεβίλλη και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν, το Σούπερ Καπ.

Σκόρερ και των δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο που σε 12 ματς κόντρα στους Ανδαλουσιάνους έχει βάλει 18 γκολ! Η Σεβίλλη δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία του Κασίγιας, με τους "μπλάνκος" να φτάνουν εύκολα στο 2ο Super Cup της ιστορίας τους.

Η Ρεάλ έπαιζε με ένα άκρως επιθετικό σύνολο έχοντας τριάδα Μπέιλ – Μπενζεμά – Ρονάλντο (Μπέιλ και Κριστιάνο άλλαζαν πλευρές την ώρα του αγώνα) στην κορυφή και από πίσω τους, τους Κρόος, Μόντριτς σε ρόλο κεντρικών μέσων και τον Ροντρίγκες σ' εκείνον του οργανωτή.

Οι Σεβιγιάνοι είχαν δύο ευκαιρίες στο 20' με τον Βιτόλο και τον Καρίσο στο 34', αλλά έπεσαν πάνω στον Κασίγιας, και γενικά φάνηκε να υστερούν σε ποιότητα έναντι των Μαδριλένων.

Ο Ανσελότι είχε κάθε λόγο να χαμογελά, αφού είδε τον Κριστιάνο Ρονάλτο ν' αποδεικνύει ότι έχει αφήσει για τα καλά πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ενώ εισέπραξε σαφώς θετικά μηνύματα από τους νεοαποκτηθέντες Κρόος και Χάμες, οι οποίοι μέχρι πρότινος δεν είχαν ούτε ένα αγωνιστικό λεπτό με τη φανέλα της «βασίλισσας» (δεν είχαν παίξει ούτε σε φιλικό). Ο τελευταίος, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ στο 67' όταν πήρε την μπάλα εντός περιοχής, αλλά είδε το σουτ του να αποκρούεται στη δεξιά γωνία από τον Μπέντο.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας έδειξε πως είχε ξεμείνει από δυνάμεις και κουράγιο, με τους παίκτες του Αντσελότι να το εκμεταλλεύονται και να συνεχίζουν να δημιουργούν προβλήματα, αυτή τη φορά με σουτ κυρίως έξω από την περιοχή. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού οι δύο ομάδες κατέβασαν στροφές και δεν σπατάλησαν άλλες δυνάμεις. 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags