Facebook Pixel Κέρδισε, αλλά στο βάθος είναι χαμένος
| 2014-10-20 14:06:00

Κέρδισε, αλλά στο βάθος είναι χαμένος

Κέρδισε, αλλά στο βάθος είναι χαμένος

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από τον Κώστα Κουκουλά...

«Προκαλούμε... συγκινήσεις στα παιχνίδια μας» είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της Nova ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη. Συγγνώμη κόουτς, αλλά αυτός ο Ολυμπιακός, η συνέχεια της ομάδας που είδαμε σε Αγρίνιο και Περιστέρι, δεν προκαλεί συγκινήσεις, αλλά τουλάχιστον προβληματισμό. Σε πολλούς, δε, προκαλεί και γέλια.

Γιατί (και) αυτό που παρουσίασε χθες στο Ηράκλειο ποδόσφαιρο δεν λέγεται. Είναι μεν διασκεδαστικό για όσους βλέπουν τον αγώνα από την τηλεόραση, καθώς όντως ήταν... ματσάρα με την μπάλα να πηγαίνει σαν τρελή πάνω κάτω, αλλά τον προπονητή του Ολυμπιακού δεν θα έπρεπε να τον... συγκινεί, αλλά να τον κάνει να χτυπά το κεφάλι του στην άκρη του πάγκου. Ο Εργοτέλης έκανε 17(!) τελικές προσπάθειες στην «ερυθρόλευκη» εστία, τόσες όσες (σίγουρα) δεν έχει κάνει σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα.

Επίσης πέτυχε δύο γκολ, έχοντας μόλις τέσσερα μέχρι τώρα, και δικαιούται να λέει ότι είναι ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής βραδιάς, όταν από την άλλη ο κορυφαίος των «ερυθρόλευκων» ήταν ο Ρομπέρτο. Κάτι που βέβαια είναι φυσιολογικό αν ο αντίπαλος λέγεται Ατλέτικο Μαδρίτης, όταν όμως είναι η ομάδα του Ηρακλείου, με τον Γιουσούφ και όχι με τον Μάντζουκιτς, σημαίνει πως δεν είναι στραβός ο γιαλός, αλλά στραβά αρμενίζει το καράβι.

Πολλά (ξανά) τα αμυντικά προβλήματα, με τον Μίτσελ να δίνει... ρεσιτάλ κρατώντας στο ματς τον Μποτία που ήταν ο χειρότερος του γηπέδου και να βγάζει τον Αυλωνίτη, ενώ από ένα σημείο και μετά (όταν ο Ισπανός μιμήθηκε τον Ρανιέρι και γύρισε το σύστημα σε 4-2-4) δεν υπήρχε ούτε ένας παίκτης να μαρκάρει στο κέντρο (ο Μανιάτης είχε πάει δεξί μπακ και ο Μιλιβόγεβιτς στόπερ) με αποτέλεσμα κάθε επίθεση του Εργοτέλη να είναι και φάση.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μεν την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, μετά τον περασμένο Μάρτιο, αλλά αυτό είναι το δέντρο. Στο λιμάνι θα πρέπει να δουν το δάσος που... καίγεται και οφείλουν να σβήσουν άμεσα τη φωτιά.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags