Facebook Pixel Εφιάλτης του ΠΑΟ, η κατάντια του Άρη!
| 2014-10-21 10:46:00

Εφιάλτης του ΠΑΟ, η κατάντια του Άρη!

Εφιάλτης του ΠΑΟ, η κατάντια του Άρη!

Ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας γράφει στον sportdog για τον υπόλογο στον κόσμο του Παναθηναϊκού Αλαφούζο και αποκαλύπτει ότι ο Άρης βρίσκεται σε λούκι χωρίς ελπίδα...

Οι λαοί ψηφίζουν, δεν κυβερνούν. Γιατί; Επειδή είναι εύκολο να ψηφίσουν και επειδή είναι αδύνατον, όχι απλά δύσκολο να κυβερνήσουν. Πρακτικά, δηλαδή, δεν γίνεται ο λαός, το σύνολο του λαού, το 100% αλλά και η πλειοψηφία μονάχα να κυβερνήσει.

Κανένας λαός στην Ιστορία δεν κυβέρνησε. Ποτέ. Μιλάμε για τον λαό, όχι για κάποια συμμορία που υποτίθεται και στο νταηλίδικο εκπροσωπούσε τον λαό. Άσε τα σάπια.

Τι έχει γίνει στον Άρη τα τελευταία χρόνια, με συνέπεια η ομάδα να έχει αιχμαλωτιστεί σε λούκι δίχως ελπίδα; Έχουν μπει στο παιχνίδι οι οργανωμένοι. Αυτοί που εκπροσωπούν τα όσια και τα ιερά του Άρεως. Και, με τον τρόπο τους, έχουν καταφέρει να δίνουν το «χαρτάκι» στην έκαστη διοίκηση.

Τα όσια και ιερά, βέβαια. Δεν λένε για την τρέλλα μας, για τα συμφέροντα μας. Λένε για το καλό της ομάδας. Το πεπρωμένο της. Και ποιο είναι το αποτέλεσμα;

· ΝΑ ΜΗΝ πλησιάζει κανένα σοβαρός και αξιόπιστος επενδυτής.
· ΝΑ ΜΠΕΙ στην περιπέτεια ο Άρης χωρίς αύριο.

Στον Παναθηναϊκό τι γίνεται; Τα ίδια. Κυβέρνηση λαϊκής ενότητας. Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία», αυτή κυβερνάει. Αυτή ελέγχει την διοίκηση. Σ’ αυτήν είναι υπόλογος ο Αλαφούζος. Μάλιστα.

Και ποια θα είναι η κατάληξη; Εδώ σε θέλω. Στον Άρη το έχουν πάρει απόφαση οι οπαδοί του. Η ιστορία έχει τελειώσει. Η ομάδα ανήκει στον λαό της, δηλαδή σ’ εκείνους τους μάγκες οι οποίοι έχουν αναλάβει θεματοφύλακες στον Τάφο, όπου θα θάψουν την ομάδα.

Δεν έχουν βρει ακόμα πού θα σκάψουν, πού θα κατασκευάσουν τον Τύμβο του Άρεως, όχι βέβαια σε κάποιο μπανάλ νεκροταφείο. Η ομάδα, άλλωστε, δεν πέθανε ακόμα, την κρατάνε ζωντανή οι Καρυάτιδες του Χαρίλαου.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ εναντίον του Αλαφούζου, γράφει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags