Facebook Pixel Sportdog.gr | Πασίγνωστος τενίστας πήγε στην κοπέλα του δύο ιερόδουλες με μαστίγια (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2024-04-03 16:45:00

Πασίγνωστος τενίστας πήγε στην κοπέλα του δύο ιερόδουλες με μαστίγια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πασίγνωστος τενίστας πήγε στην κοπέλα του δύο ιερόδουλες με μαστίγια (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μου είπε ότι έπρεπε να πάμε σε άλλο επίπεδο στο σεξ»...

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Λορεντάντα Μπερτέ, η οποία ήταν παντρεμένη με τον πασίγνωστο τενίστα Μπιον Μποργκ μεταξύ 1989 και 1993, μίλησε για άλλη μια φορά για τα προβλήματα του μύθου του τένις με την κοκαΐνη.

«Προτιμούσε την κοκαΐνη από εμένα»

Σε συνέντευξη της στο Rai 2 αναφέρθηκε στην απόπειρα αυτοκτονίας του Μποργκ το 1989: «Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το έκανε. Ο εθισμός στην κοκαΐνη μας επηρέασε να χωρίσουμε, σε ένα σημείο της σχέσης προτιμούσε την κοκαΐνη από εμένα», είπε!

Η γνωστή ως «Σοφία Λόρεν του ιταλικού ροκ» σχολίασε για τον χωρισμό της το 1992 με τον Σουηδό τενίστα ότι «μείναμε σε ένα ξενοδοχείο στο Παλμ Μπιτς, είχε έναν αγώνα. Όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο, τηλεφώνησε και ζήτησε δύο ιερόδουλες: έφτασαν ντυμένες στα δερμάτινα και με μαστίγια και μου είπε ότι έπρεπε να πάμε σε άλλο επίπεδο στο σεξ. Τον χτύπησα και έφυγα, όταν επιστρέψαμε στο Μιλάνο δεν τον άφησα να μπει στο σπίτι. Από εκείνη τη μέρα τελείωσε».

Η Λορεντάντα Μπερτέ ανέφερε επίσης πως ο Μποργκ είχε μια τερατώδη εξάρτηση από την κοκαΐνη και λόγω αυτής άφησε τον ΜακΕνρόι να κερδίσει στο Wimbledon το 1981. Οι δύο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια διακοπών στην Ίμπιζα το 1988.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags