Facebook Pixel Το τρολάρισμα του αιώνα από οπαδό στον Σαββίδη!
| 2015-09-17 22:15:00

Το τρολάρισμα του αιώνα από οπαδό στον Σαββίδη!

Το τρολάρισμα του αιώνα από οπαδό στον Σαββίδη!

Απίστευτο σκηνικό στα επίσημα του γηπέδου της Καμπάλα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ κι έναν Έλληνα φίλαθλο! Τι ακριβώς συνέβη; Δείτε τις φωτογραφίες και δε θα το πιστεύετε! 

Ο Ιβάν και o Γιώργος Σαββίδης βρέθηκαν στο μακρινό Μπακού και παρακολούθησαν από τα επίσημα την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Καμπάλα, η οποία έληξε ισόπαλη χωρίς σκορ.

Όπως συνηθίζεται στα εκτός έδρας παιχνίδια, φίλοι του Δικεφάλου και διάφοροι Έλληνες που βρίσκονταν στην εξέδρα, τους πλησίασαν για να τους χαιρετήσουν, ενω είχαν και μία μικρή κουβέντα μαζί τους.

Μεταξύ αυτών όμως, βρέθηκαν και δύο φίλαθλοι που προκάλεσαν ...ντόρο με την εμφάνισή τους, αφού ήταν φανερό πως ήθελαν να πικάρουν τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Σαββίδη, ενώ επιδίωξαν να βρεθούν στα επίσημα, προκειμένου να έχουν μία συνάντηση με το αφεντικό του Δικεφάλου.

Το φοβερό, λοιπόν, είναι ότι οι δύο οπαδοί αποφάσισαν να βρεθούν στην αναμέτρηση της Καμπάλα με τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, φορώντας φανέλα του Άρη και μάλιστα μπλουζάκι που είχαν από συνδέσμους των Κιτρίνων!

Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο φίλων του Άρη, έφυγε από τη θέση του πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και πήγε στον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος παρότι εξεπλάγη μόλις τον είδε, στη συνέχεια έβαλε τα γέλια και φυσικά έπιασε κουβέντα μαζί για το πώς βρέθηκε εκεί και γιατί ...υποστηρίζει τον Άρη;

Δείτε και τις φωτογραφίες...

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags