Facebook Pixel Ήρθε η ώρα της... εξομάλυνσης!
| 2016-10-29 10:17:00

Ήρθε η ώρα της... εξομάλυνσης!

Ήρθε η ώρα της... εξομάλυνσης!

Εν εξελίξει είναι από τις 10π.μ. η συνεδρίαση της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ υπό τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και δύο ώρες αργότερα θα ανακοινωθεί και επίσημα η σύνθεση της και θα πιάσει δουλειά στην Ομοσπονδία.

Η ΕΠΟ έστω και με αυτόν τον τρόπο αλλάζει σελίδα και με την εποπτεία της FIFA θα γίνουν σημαντικές αλλαγές, όπως ο εκσυγχρονισμός του καταστατικού της και το νέο εκλογικό σύστημα με το οποίο θα γίνουν οι αρχαιρεσίες με ορίζοντα την 31η Μαΐου.

Τα τρία από τα έξι μέλη της Επιτροπής Εξομάλυνσης έχουν γίνει γνωστά. Πρόκειται για τον Αλέξη Δέδε, τον Γιώργο Μπίκα και τον Ζήση Βρύζα. Ο πρώτος παραιτήθηκε πρόσφατα από την ΑΕΚ και θα αναλάβει το μάνατζμεντ και την καθημερινότητα της Ομοσπονδίας, ο δεύτερος τη διαιτησία (το «ισπανικό μοντέλο» είναι στον αέρα με ανοικτό το ενδεχόμενο να αναλάβει ο ίδιος τους ορισμούς) και ο τρίτος την εποπτεία των εθνικών ομάδων.

Απομένουν τα υπόλοιπα τρία μέλη, τα δύο από τους οποία θα είναι δικηγόροι και το τρίτο ο πρόεδρος. Ο Άντζελο Ρηγόπουλος, νομικός εκπρόσωπος της UEFA, πιθανότατα δεν θα είναι στην Επιτροπή αν και το ήθελε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Η σύμβασή του με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν του το επιτρέπει. Βρίσκεται στην Ελλάδα, όμως, και θα δώσει το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags