*Ετήσια αποζημίωση 84.000 ευρώ (Συζητήσιμη).

*Επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

*Ασφάλεια ζωής.

*Εξοδα κηδείας Α' Κατηγορίας, εις περίπτωση θανατηφόρου περιστατικού. Ψαρόσουπα (μέχρι εκατό άτομα) σε ψαροταβέρνα πολυτελείας στο Τουρκολίμανο (ή οπουδήποτε αλλού επιθυμεί η οικογένεια). Κάλυψη εξόδων για τα «σαράντα» καθώς και για το ετήσιο μνημόσυνο.

*Οικογενειακός τάφος από μάρμαρο Πεντέλης. Ελαιόλαδο Καλαμών αρίστης ποιότητας στο καντήλι. Στολισμός με άνθη (επιλογής της οικογένειας) δύο φορές την εβδομάδα.

*Τιμητική σύνταξη στη χήρα. Επίδομα για κάθε τέκνο μέχρι να ενηλικιωθεί ή να περατώσει τις σπουδές του.

*Πλήρης ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη. Πρόσθετα μέλη σε περίπτωση ατυχήματος. Σύγχρονο αναπηρικό αμαξίδιο. Συνοδός στο ενδεχόμενο τύφλωσης.

*Ασφάλεια ζωής σε όλους τους συγγενείς πρώτου βαθμού.

*24ωρη φύλαξη και προστασία, τόσο του ιδίου όσο και των μελών της οικογενείας του, από ειδικά εκπαιδευμένους άνδρες.

*Μετακινήσεις με ειδικά θωρακισμένο (αντιαρματικό) όχημα υψίστης ασφαλείας. Πεπειραμένος οδηγός με προϋπηρεσία στη Βαγδάτη.

*Πυρασφάλεια πρώτης και εξοχικής κατοικίας. Αμεση αντικατάσταση των ΙΧ αυτοκινήτων της οικογένειας σε περίπτωση δολιοφθοράς. Το ίδιο ισχύει για σκάφη, θαλαμηγούς, φουσκωτά, μηχανές ανεξαρτήτως κυβισμού, ποδήλατα ενηλίκων, ανηλίκων.

*Συνεχής ψυχολογική υποστήριξη όλης της οικογένειας από εξειδικευμένους επιστήμονες υψηλού κύρους.

*Αποζημίωση ψυχικής οδύνης σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος.

*Bonus: Μωράκι της αρεσκείας και επιλογής του, με δικαίωμα επιστροφής και αντικατάστασης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Οι ενδιαφερόμενοι αποστέλλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.fifa.com/contact-FIFA.html. Υπόψη Κωστάκη Κουτσοκούμνη, Υπατου Αρμοστή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ολες οι αιτήσεις θα απαντηθούν. Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια. (Το παρόν είναι προϊόν μυθοπλασίας, η οποία πόρρω απέχει από την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Περιστατικά ανηλεών ξυλοδαρμών, εμπρησμών αυτοκινήτων και εξοχικών κατοικιών είναι εντελώς τυχαία και συμπτωματικά. Η Ελλάδα, άλλωστε, είναι μία ασφαλής χώρα. Κι ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, του οποίου την υψηλή επιστασία έχουν αναλάβει η Αντιτρομοκρατική και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών).

Ο αντιδημοσιογραφικός τύπος, δεν μιλάει δυόμισι ώρες

ΟΛΕΣ τις προδιαγραφές έχει αυτός ο Βασιλειάδης για να φτάσει και να ξεπεράσει τον Χαράλαμπο Σταύρο Κοντονή. Καταρχήν το ψώνιο της δημοσιότητας.

Φωνάζει τους ρεπόρτερ του υπουργείου για να γνωριστεί μαζί τους και η πρώτη κουβέντα που λέει είναι ότι «είμαι αντιδημοσιογραφικός τύπος». Και για δυόμισι ώρες δεν έβαλε γλώσσα μέσα του. Αν ήτανε δηλαδή «δημοσιογραφικός» θα μίλαγε δυόμισι μέρες;

Την Κυριακή έτρεξε στον Μαραθώνα. Πού να φτουρίσει βέβαια μπροστά στον Ψινάκη (φωτό); Ο δήμαρχος είναι και έλεγκαντ και τζίνιους. Ο υπουργός αντιτουριστικός, σαν να βλέπεις πρασινοφρουρό της δεκαετίας του '80.

Παρά ταύτα, απηύθυνε χαιρετισμό και είπε μάλιστα τη μεγάλη κουβέντα: «Ο Αθηναίος οπλίτης, αψηφώντας την κόπωση της προηγούμενης μάχης, τρέχει στους συμπολίτες του για να μεταφέρει το μήνυμα της ειρήνης».

Ο συντάκτης του κειμένου μάλλον θα είναι απόφοιτος της Ανώτατης Βοϊδοσχολής. Ποια ειρήνη και πράσινα άλογα; Ακόμα και τα παιδιά του Δημοτικού γνωρίζουν ότι ο Φειδιππίδης και κατ' άλλους ο Ευκλής αναφώνησε «νενικήκαμεν».

Ο υπουργός Αθλητισμού, ωστόσο, θέλει ντε και καλά ύστερα από 2.506 χρόνια να ξαναγράψει την ιστορία ότι «μετέφερε το μήνυμα της ειρήνης».

Δεν θα τα χαλάσουμε όμως εκεί. Κι επειδή ένας Βασιλειάδης δεν κρατιέται με τίποτα, έστειλε και επιστολή στον αρχηγό της ΕΛΑΣ. Αφού του γνωστοποιεί ότι τα ανθρωπόμορφα φασιστοειδή δεν έχουν καμιά θέση στα γήπεδα, τον καλεί «για τις δικές σας ΑΜΕΣΕΣ (σ.σ. με κεφαλαία μπας και το καταλάβει) ενέργειες και για τη σχετική ενημέρωσή μου».

Θέλοντας να πει, δηλαδή, ότι αυτοί οι καραβανάδες στην αστυνομία όλη την ημέρα ξύνουνε πατσές. Κι αν δεν τους σκουντήσεις, δεν πρόκειται να κάνουνε τίποτα.

Πηγή: εφημερίδα Goal