Facebook Pixel Οι ατάκες Λεντέσμα για "Στράμα" και Ολυμπιακό
| 2016-11-17 01:15:00

Οι ατάκες Λεντέσμα για "Στράμα" και Ολυμπιακό

Οι ατάκες Λεντέσμα για "Στράμα" και Ολυμπιακό

Τα αίτια της ήττας του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό ανέλυσε στους Ιταλούς ο Κριστιάν Λεντέσμα, ενώ αναφέρθηκε και στον Αντρέα Στραματσόνι. 

Ο Κριστιάν Λεντέσμα φιλοξενήθηκε στο Radiosei ρωτήθηκε και για το ντέρμπι που έζησε στο «Καραϊσκάκη» με τον Ολυμπιακό και παραδέχθηκε ότι οι «πράσινοι» δεν ήταν σε καλή κατάσταση

«Είναι περισσότερο μάχη, παρά αγώνας. Στη Ρώμη αντίθετα είναι μια πραγματική αναμέτρηση. Δεν πήγαμε σε αυτό το ντέρμπι σε καλή κατάσταση. Ο Στραματσιόνι; Δεν τον ήξερα, αλλά μου φαίνεται ένα άτομο πολύ συμπαθητικό και ένας προπονητής που προετοιμάζεται σωστά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον βοηθό του τεχνικού του Παναθηναϊκού, Ρομπέρτο Μούτσι: «Ο Μούτσι, είναι ένας γνήσιος λατσιάλι, όπως κι εγώ». Ο έμπειρος μέσος αναφέρθηκε και στον νυν τεχνικό της Λάτσιο, Σιμόνε Ιντσάγκι, τονίζοντας πως: «Ξέρω πως να αγαπάει και αυτό μετράει πολύ για έναν προπονητή»

Ο αμυντικός χαφ του «τριφυλλιού» όταν ρωτήθηκε για τον τελικό του Coppa Italia το 2015, όπου η Λάτσιο έχασε 2-1 από τη Γιουβέντους, είπε: «Σκέφτομαι το ματς εκείνο και θέλω να ξαναφορέσω την μπιανκοσελέστε φανέλα. Όσο πιο πολύ το σκέφτομαι, τόσο μου λείπει η Λάτσιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags