Facebook Pixel Sportdog.gr | Άγριο ξέσπασμα Οικομόπουλου για ΠΑΟ - «Φάουλ Αραούχο πριν το γκολ - Πληγώνομαι και θλίβομαι με...»!
| 2018-04-02 23:43:00

Άγριο ξέσπασμα Οικομόπουλου για ΠΑΟ - «Φάουλ Αραούχο πριν το γκολ - Πληγώνομαι και θλίβομαι με...»!

του Γιώργου Κτενά
Άγριο ξέσπασμα Οικομόπουλου για ΠΑΟ - «Φάουλ Αραούχο πριν το γκολ -  Πληγώνομαι και θλίβομαι με...»!

Σκληρές αλήθειες από τον ιστορικό «πράσινο» άσο στο sportdog.gr.

Την άποψη ότι ο Σέρχιο Αραούχο έκανε φάουλ πάνω στον Ινσούα, στη φάση του πρώτου γκολ της ΑΕΚ, εξέφρασε με δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Τάκης Οικονομόπουλος.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και έβγαλε το καπέλο στον Μαρίνο Ουζουνίδη, που τα έχει καταφέρει πολύ καλά με τα δεδομένα προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο.

Αναφέρθηκε στην υπεροχή της ΑΕΚ που δεν μετουσιώθηκε όμως σε πολλές ευκαιρίες, ενώ αποκάλυψε ότι οι Πράσινοι μπορούν να κερδίσουν μια θέση στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

«Αρχίσαμε το χθεσινό ντέρμπι πολύ καλά. Βγάλαμε μία-δύο ευκαιρίες, αλλά μετά συνέβη η φάση του γκολ. Για εμένα ήταν φάουλ του Αραούχο στον αμυντικό μας, στη φάση του γκολ. Βέβαια, έπιασε και ένα πολύ καλό σουτ και πήγε μέσα. Έγινε και η αποβολή και τελείωσαν όλα. Θα μπορούσε να το παλέψει διαφορετικά αν έμενε με 11 παίκτες», ήταν το αρχικό σχόλιο του Τάκη Οικονομόπουλου στο sportdog.gr για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο δεν φτάσαμε σε θέση βολής για να βάλουμε γκολ. Παρά την υπεροχή της και η ΑΕΚ δεν έβγαλε πολλές ευκαιρίες. Είχε τα δύο δοκάρια βέβαια, αλλά όχι πολλές ευκαιρίες. Πιστεύω πάντως ότι ο Παναθηναϊκός θα συνέλθει. Έδειξε στα τελευταία ματς ότι είναι σε καλή κατάσταση. Μπορεί να τα καταφέρει».

Ο Ουζουνίδης και οι παίκτες είχαν διάθεση για να το παλέψουν, αλλά ήταν δύσκολο έτσι όπως εξελίχθηκε από νωρίς το παιχνίδι. 

«Η ΑΕΚ έχει στρώσει μια καλή ομάδα. Από τη στιγμή που βρήκε τον Παναθηναϊκό με 10 παίκτες, ήταν δύσκολο να επανέλθει. Όσον αφορά τον Ουζουνίδη, είναι καλός προπονητής και το έχει αποδείξει. Με τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν, όμως, είναι κάτι παραπάνω από καλός όπως τα καταφέρνει».

Τέλος, πείτε μας δύο λόγια για την επόμενη μέρα στον σύλλογο, πώς την περιμένετε κ.λπ.;

«Εύχομαι να μπορέσουμε να βγάλουμε τη χρονιά χωρίς προβλήματα. Και να είμαστε σε θέση να φτάσουμε φέτος στην πρώτη πεντάδα, γιατί μπορούμε να το κάνουμε, ώστε να εξαλείψουμε τη μία από τις τρεις χρονιές αποκλεισμού από την Ευρώπη. Είμαι πολύ πληγωμένος που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Φτιάξαμε ομάδα που ήταν καταπληκτική στην Ελλάδα και την Ευρώπη και σιγά-σιγά έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Είμαι 54 χρόνια στον Παναθηναϊκό και θλίβομαι με όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags