Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μόνο αυτός παίζει δυνατά για αντι-Σουντανί
| 2020-02-11 11:38:00

Κλείδωσε σε έναν: Μόνο αυτός παίζει δυνατά για αντι-Σουντανί - Έχει περάσει ξανά από Ολυμπιακό!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κλείδωσε σε έναν: Μόνο αυτός παίζει δυνατά για αντι-Σουντανί - Έχει περάσει ξανά από Ολυμπιακό!

Δεν... τρελαίνεται ο Μαρτίνς! Φρέσκο, ανατρεπτικό ρεπορτάζ.

Μπόλικη κουβέντα -και απολύτως αναμενόμενα- έχει ανοίξει μετά το βράδυ της Κυριακής και τον τραυματισμό του Χιλάλ Σουντανί και κυρίως μετά τη γνωστοποίηση της σοβαρότητας της ζημιάς του Αλγερινού επιθετικού αναφορικά με το αν και εφόσον ο Ολυμπιακός θα αξιοποιήσει το εναπομείναν διάστημα που είναι ανοιχτή η αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών (σ.σ. ως και την Παρασκευή) για να προσθέσει στο ρόστερ του έναν ακραίο ή έναν επιθετικό.

Η αλήθεια είναι πως οι επιλογές από τη συγκεκριμένη αγορά ούτε πολλές είναι, ούτε αξιόπιστες και σίγουρα λόγω της απραξίας που έχουν οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε αυτήν την αγορά δεν είναι δεδομένο (ίσα ίσα) πως μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον Ολυμπιακό.

Τη δεδομένη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μιας τέτοιας κίνησης. Ειδικά από την πλευρά του Πέδρο Μαρτίνς, αυτές δεν… υφίστανται, αφού ο Πορτογάλος μπορεί να αναγνωρίζει και να συμμερίζεται την τεράστια απώλεια που προέκυψε με τον τραυματισμό του Σουντανί, ωστόσο εκτιμά πως η αγορά των ελεύθερων δεν μπορεί να προσφέρει καμία βοήθεια στους Ερυθρόλευκους στο υπόλοιπο της σεζόν.

Άποψη και εκτίμηση που οι περισσότεροι στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος συμμερίζονται, αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να ξεψαχνίζουν τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει από τη λίστα των ελεύθερων. Για την ακρίβεια, να τις έχουν περιορίσει σε μια και μοναδική, αυτή του γνωστού στον Ολυμπιακό από το προ επταετίας πέρασμα του στην ομάδα, του Βλάντιμιρ Βάις.

Στα 30 του πλέον ο Σλοβάκος εξτρέμ, έμεινε ελεύθερος από την Αλ Γκαράφα πριν λίγες εβδομάδες και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Κάποιες από το καμπιονάτο έχουν -σύμφωνα με τους συμπατριώτες του- χτυπήσει ήδη την πόρτα του, ο ίδιος δεν αποκλείει να παρατείνει την παραμονή του στην αραβική χερσόνησο, ωστόσο σε κάθε περίπτωση είναι η μόνη επιλογή που στον Ολυμπιακό, τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον, θα έβλεπαν θετικά για να κάνουν την κίνηση που σκέφτονται ως την Παρασκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ: Έφυγε από τη ζωή πασίγνωστος Έλληνας διαιτητής - Τον νίκησε ο καρκίνος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags