Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέα αποχώρηση-βόμβα στον ΠΑΟ - Διώχνει κι αυτόν ο Αλαφούζος - Όργιο φημών για Κούγια!
| 2020-10-18 22:45:00

Νέα αποχώρηση-βόμβα στον ΠΑΟ - Διώχνει κι αυτόν ο Αλαφούζος - Όργιο φημών για Κούγια!

Οι Μιχείες
Νέα αποχώρηση-βόμβα στον ΠΑΟ - Διώχνει κι αυτόν ο Αλαφούζος - Όργιο φημών για Κούγια!

Το Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Καθημερινά, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Στην εκπομπή της Κυριακής λοιπόν υπήρξε μία... βόμβα για τον Παναθηναϊκό, αλλά και ρεπορτάζ για την επόμενη κίνηση του Αλέξη Κούγια.

** Παρελθόν αποτελεί ο υπεύθυνος του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λεβάκος. Στο Τριφύλλι του… χρεώνουν την υπόθεση Βιγιαφάνιες, αλλά και αυτή του Χατζηθεοδωρίδη. Για τον νεαρό μπακ υπολόγιζαν πως θα λείψει περίπου έναν μήνα, ωστόσο τώρα έγινε γνωστό πως θα μπει σε προπονήσεις στις Αρχές Νοεμβρίου!

** Μετά τους Πογιάτος, Ρόκα και Λεβάκο, έρχεται κι άλλη αποχώρηση ΒΟΜΒΑ στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε φόρα, ασχολείται ξανά με τον σύλλογο και δεν σταματάει πουθενά. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ευάγγελο Μίχου, τρεις είναι οι υποψηφιότητες για την επόμενη μεγάλη αποχώρηση από το Τριφύλλι.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος, για τον οποίο ο ιδιοκτήτης θεωρεί πως δεν έχει ουσιαστικό ρόλο, ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου που συνδέει τον Παναθηναϊκό με το παρελθόν και ο Σπύρος Βλάχος, που ήταν ο πιο στενός συνεργάτης του Αλαφούζου επί εποχής Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

** Πόσο θα αντέξει ο Μιχάλης Γρηγορίου στον πάγκο της ΑΕΛ; Ο Αλέξης Κούγιας τον έχει στηρίξει πάρα πολύ, αλλά η ομάδα δεν… τραβάει. Νέα ήττα σήμερα από Αστέρα Τρίπολης και τα σενάρια για αλλαγή προπονητή στον Κάμποι φούντωσαν!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό... χουνέρι σε Αλαφούζο - "Έμπλεξε" για τα καλά ο ΠΑΟ - Ποιος ΟΦΗ; Αυτό είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags