Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας: Απάντηση-φωτιά σε Παράσχο για την ατάκα που έκανε χαμό!
| 2020-11-09 14:30:00

Απάντηση-φωτιά Βαρούχα σε Παράσχο για τη δήλωση που έκανε χαμό - "Αυτή είναι η αλήθεια"!

του Γιώργου Κτενά
Απάντηση-φωτιά Βαρούχα σε Παράσχο για τη δήλωση που έκανε χαμό - "Αυτή είναι η αλήθεια"!

Παναγιώτης Βαρούχας: Τη δήλωση του Γιώργου Παράσχου για το VAR σχολίασε μέσω του sportdog ο καθηγητής διαιτησίας.

Η δήλωση που έκανε ο πεπειραμένος προπονητής για τις συνθήκες με τη διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα προηγούμενα χρόνια, σε σχέση με τώρα που γίνεται χρήση VAR, έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης. Διαβάστε τι είπε σχετικά ο Π. Βαρούχας στο sportdog. 

"Το τρίτο πέναλτι στο παιχνίδι του Ατρόμητου δεν υπάρχει. Αλλά να μην μείνουμε σε αυτά που λέει ο Παράσχος και ο κάθε Παράσχος δηλαδή. Το VAR έχει βοηθήσει πολύ στη διαμόρφωση αποτελεσμάτων και πρέπει να δώσουμε σημασία σε αυτό που είπε η Επιτροπή Διαιτησίας", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Π. Βαρούχας.



Τι εννοείται;

"Ότι ναι μεν υπήρχε τεχνικό πρόβλημα στη χρήση του VAR, αλλά αυτό αν συνέβαινε σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα συμμετείχαν δύο από τους τέσσερις μεγάλους, τι θα κάναμε τότε;".

Μετά από τόσους μήνες με το VAR στους αγώνες μας, συμφωνείτε ότι είναι κάτι που έχει βοηθήσει;

"Έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Μη δίνουμε τόση σημασία σε τέτοιες δηλώσεις και τέτοια γεγονότα, γιατί αυτό είναι εις βάρος όλους του ποδοσφαίρου. Με τη χρήση του VAR, πια, όλα περνάνε από τη λεπτομέρεια. Χρειάζεται παραπάνω προσοχή και να καταλάβουμε όλοι ότι τα συμπεράσματα θα βγαίνουν, πια, με βάση τη λεπτομέρεια".   


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags