Facebook Pixel Ηράκλειο: Εικόνες ντροπής σε σχολικό πρωτάθλημα - Ανήλικοι πήραν το μπουφάν 14χρονου για εκφοβισμό
| 2023-03-07 22:11:00

Ηράκλειο: Εικόνες ντροπής σε σχολικό πρωτάθλημα - Ανήλικοι πήραν το μπουφάν 14χρονου για εκφοβισμό

Sportdog Team
Ηράκλειο: Εικόνες ντροπής σε σχολικό πρωτάθλημα - Ανήλικοι πήραν το μπουφάν 14χρονου για εκφοβισμό

Εικόνες ντροπής στον τελικό σχολικού πρωταθλήματος στο Ηράκλειο, με μαθητές λυκείων να έρχονται στα χέρια.

 

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε ο αγώνας του ΓΕΛ Γαζίου με το 2ο ΕΠΑΛ για τον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος στο Ηράκλειο. 

Το λύκειο του Γαζίου επικράτησε με 5-1 και κατέκτησε το πρωτάθλημα, ωστόσο το αποτέλεσμα πέρασε φυσικά σε δεύτερη μοίρα με τις σκηνές ντροπής που ακολούθησαν. 

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, μαθητές των δύο σχολείων πιάστηκαν στα χέρια, πριν επέμβουν οι ψυχραιμότεροι και λήξει το επεισόδιο. 

Συνεχίζονται τα περιστατικά οπαδικής βίας

Μόλις έναν χρόνο μετά το τραγικό συμβάν του θανάτου του φίλαθλου του Άρη Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται η οπαδική βία.

Ένα τέτοιο συμβάν, ευτυχώς χωρίς συνέπειες σωματικής βλάβης έλαβε χώρα την Δευτέρα το απόγευμα στο κέντρο των Χανίων.

Δύο ανήλικοι που περνούσαν έξω από φροντιστήριο στα Χανιά διαπίστωσαν ότι ένας μαθητής (εντός του προαύλιου του φροντιστηρίου) φορούσε μπουφάν με τα διακριτικά αντίπαλης ομάδας που εκείνοι υποστηρίζουν. Τον πλησίασαν και απειλώντας τον, του ζήτησαν το μπουφάν του. Ο 14χρονος μαθητής, υπό τον φόβο μην του επιτεθούν οι δύο ανήλικοι δράστες, τους έδωσε το μπουφάν και οι τελευταίοι τράπηκαν σε φυγή με το “λάφυρό” τους.

Άμεσα εκλήθη η αστυνομία επιλήφθηκε της υπόθεσης. Σε σχετικά άμεσο χρόνο συνελήφθη ο ένας εκ των δραστών, ένας 16χρονος καθώς και η μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανήλικου. Ο δεύτερος δράστης αναζητείται.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags