Facebook Pixel Κιλιάν Εμπαπέ: Ξεκίνησε... μάχη! Γνωστός Βραζιλιάνος παίκτης τα... χώνει στον Εμπαπέ - "Είναι ένας βλάκας..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-11-10 01:42:00

Ξεκίνησε... μάχη! Γνωστός Βραζιλιάνος παίκτης τα... χώνει στον Εμπαπέ - "Είναι ένας βλάκας..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεκίνησε... μάχη! Γνωστός Βραζιλιάνος παίκτης τα... χώνει στον Εμπαπέ - "Είναι ένας βλάκας..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα... διαμάχη στον χώρο του ποδοσφαίρου μιας και ένας γνωστός ποδοσφαιριστής από τη Βραζιλία δεν μάσησε τα... λόγια του και τα... έχωσε στον Γάλλο σούπερ σταρ χαρακτηρίζοντάς του "βλάκα".

Φελίπε Μέλο: "Φωτιές" άναψε με τις δηλώσεις του ο Κιλιάν Εμπαπέ, που χαρακτήρισε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι καλύτερο από το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής, μιας και αυτό έφερε τη αντίδραση του ποδοσφαιριστή της Φλουμινένσε, που κατέκτησε το τελευταίο Copa Libertadores, μιλώντας με σκληρή γλώσσα για τον Γάλλο.

«Ο Εμπαπέ είναι βλάκας! Είπε αυτά που είπε και μετά η Αργεντινή πέρασε από πάνω του. Ναι, έβαλε τρία γκολ στον τελικό, αλλά η Αργεντινή πήρε το Μουντιάλ και ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Έχει πολλά να μάθει ακόμη, δεν μπορεί να μιλά έτσι για το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής. Καλύτερα να βουλώσει το στόμα του!

Είναι σπουδαίος παίκτης, πιστεύω πως θα κατακτήσει 3-4 Χρυσές Μπάλες αλλά πρέπει να προσέχει τα λόγια του. Αν είχε πλεονέκτημα η Ευρώπη, δεν θα έρχονταν όλοι να αποκτήσουν παίκτες από εδώ, αλλά θα πήγαιναν στη Βραζιλία. Ευτυχώς δεν είχα την χαρά να παίξω απέναντι στον Εμπαπέ. Το ευτυχώς δεν ξέρω, βέβαια, αν πάει για μένα ή για εκείνον», είπε ο Φελίπε Μέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή! Σύλληψη οπαδού της ΑΕΚ που ήταν στη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια - Είχε εξεταστεί ως μάρτυρας (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags