Facebook Pixel Παίκτης πήγε να εκτελέσει κόρνερ και "έφαγε" μαχαίρι
| 2024-04-23 15:50:00

ΣΟΚ! Παίκτης πήγε να εκτελέσει κόρνερ και "έφαγε" μαχαίρι στο κεφάλι (vid)

Sportdog Team
ΣΟΚ! Παίκτης πήγε να εκτελέσει κόρνερ και "έφαγε" μαχαίρι στο κεφάλι (vid)

Απίστευτο περιστατικό κατά τη διάρκεια αγώνα, όταν ποδοσφαιριστής πήγε να εκτελέσει πέναλτι και δέχθηκε μαχαίρι από αντίπαλους χούλιγκαν στο κεφάλι.

Κολομβία: Πολλοί παίκτες έχουν γίνει... αποδέκτες αντικειμένων κατά την προσπάθειά τους να εκτελέσουν κόρνερ, όμως στη Κολομβία η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Και αυτό γιατί στο παιχνίδι της Ατλέτικο Νασιονάλ με την Ινδεπενδιέντε Μεδεγίν, ο ποδοσφαιριστής της δεύτερης δέχτηκε... μαχαίρι, όταν βρέθηκε στη πλαϊνή γραμμή του γηπέδου.

Ο Ουρουγουανός είχε μια πολύ... δύσκολη μέρα στη δουλειά, αφού στη προσπάθειά του να εκτελέσει κόρνερ, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τις κερκίδες. Συγκεκριμένα στο 90+3' του παιχνιδιού κι ενώ το σκορ ήταν στο 2-2, ο Τσεπελίνι πήγε να εκτελέσει κόρνερ και δέχθηκε ένα μαχαίρι στο κεφάλι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του προκαλέσει ένα ελαφρύ τραύμα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο άτυχος παίκτης μετά το πέρας του αγώνα: «Έχω ένα πρήξιμο στο κεφάλι, πονάω λίγο και είχα λίγη αιμορραγία, αλλά δεν επρόκειτο για κάτι πολύ σοβαρότερο, που θα απαιτούσε ράμματα. Μην ανησυχείτε, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο».

Δείτε το σοκαριστικό περιστατικό που έλαβε χώρα στην Κολομβία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags