Facebook Pixel Η αγγλική περιγραφή στον θρίαμβο της Κ19 του Ολυμπιακού
| 2024-04-24 18:03:00

Τρελάθηκε! Η αγγλική περιγραφή στον θρίαμβο της Κ19 του Ολυμπιακού με Μίλαν

Sportdog Team
Τρελάθηκε! Η αγγλική περιγραφή στον θρίαμβο της Κ19 του Ολυμπιακού με Μίλαν

Οι "μπέμπηδες" των Ερυθρόλευκων έγραψαν ιστορία στον τελικό του Youth League κόντρα στους Ροσονέρι και ο Βρετανός δημοσιογράφος που περιέγραφε την αναμέτρηση πραγματικά... τρελάθηκε!

Ολυμπιακός: Παράνοια επικράτησε στην αγγλική περιγραφή του θριάμβου της ομάδας Κ19 των Ερυθρόλευκων κόντρα στη Μίλαν, στον τελικό του Youth League με τον Βρετανό δημοσιογράφο πραγματικά να... τρελαίνεται με τα όσα έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Συλαϊδόπουλου κόντρα στους Ροσονέρι.

«Οοοοοο ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ. Ένα θαύμα…», φώναζε ο Βρετανός σε μία ανατριχιαστική περιγραφή στον τελικό, ενώ αργότερα συνέχισε λέγοντας: «Μουζακίτης… Ο Γάλλος τερματοφύλακας περιμένει, αλλά ο Μουζακίτης δίνει στον Ολυμπιακό το προβάδισμα. Η ελληνική ομάδα προηγείται στον τελικό».

«Παπακανέλλος. Τρομερή κούρσα, υπέροχο γκολ. Αντώνης Πα-πα-κα-νελ-λος. Με δεύτερο σε δύο λεπτά για τον Ολυμπιακό. Και τώρα ίσως το όνειρο να γίνει πραγματικότητα», ήταν τα λόγια του Βρετανού στο 2-0, ενώ λίγα επτά αργότερα, ο Μπακούλας πέτυχε το γκολ της χρονιάς στο Youth League με το φανταστικό ψαλίδι για το 3-0 και ο σπίκερ εκστασιάστηκε και αποθέωσε τους Πειραιώτες για όσα κατάφεραν σε μία μυθική χρονιά, φωνάζοντας: «Τι ιστορία είναι αυτή στη Νιόν. Οοοοο ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ με ένα υπέροχο υπέροχο γκολ για να δώσει το Υοuth League στον Ολυμπιακό. Μία ιστορική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα θαύμα από τον Θεοφάνη Μπακούλα».

Δείτε την αγγλική περιγραφή των γκολ στο Ολυμπιακός - Μίλαν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags