Facebook Pixel Το... φωνάζουν στον Ολυμπιακό ενόψει Φενέρ: "Νίκη και στην Πόλη"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-15 11:31:00

Το... φωνάζουν στον Ολυμπιακό ενόψει Φενέρ: "Νίκη και στην Πόλη"

Sportdog Team
Το... φωνάζουν στον Ολυμπιακό ενόψει Φενέρ: "Νίκη και στην Πόλη"

Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για τον αγώνα ρεβάνς κόντρα στην τουρκική ομάδα, όμως παρά το προβάδισμα από το πρώτο ματς ξέρουν ότι για να βρεθούν στα ημιτελικά θα χρειαστεί να χτυπήσουν τη νίκη και στην ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης.

Ολυμπιακός: Με το μυαλό στον αγώνα ρεβάνς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε είναι άπαντες στους Ερυθρόλευκους, έχοντας μοναδικό στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League και τόσο ο Νταβίντ Κάρμο, όσο και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μιλώντας στο MEGA έδειξαν την αισιοδοξία τους για την προσεχή αναμέτρηση, τονίζοντας πάντως ότι θα "χτυπήσουν" τη νίκη και στην Κωνσταντινούπολη.

«Θα παίξουμε για να νικήσουμε. Πάντα παίζουμε έτσι, δεν ξέρουμε να παίζουμε διαφορετικά, οπότε… Φυσικά πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και έξυπνοι στο παιχνίδι, αλλά εάν έχουμε τις ευκαιρίες, προφανώς θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε και να νικήσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν στην εστία μας.

Το πέναλτι άλλαξε πολλά πράγματα στο παιχνίδι. Δεν πιστεύω ότι είμαστε όσο έτοιμοι έπρεπε. Το μυαλό μας ήταν στο να μη δεχθούμε γκολ, αλλά όταν δεχθήκαμε έπρεπε να αντιδράσουμε καλύτερα. Παρόλα αυτά είναι μία νίκη, έχουμε πλεονέκτημα. Θα είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά θα κάνουμε το παιχνίδι μας και στην έδρα τους», είπε ο Νταβίντ Κάρμο.

«Νικήσαμε το πρώτο ματς. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι. Μετά το 3-0 στεκόμαστε πολύ καλά στο γήπεδο, αλλά δεχθήκαμε γκολ από ένα πέναλτι και το δεύτερο γκολ επίσης ήρθε πολύ γρήγορα και ήταν πολύ επικίνδυνα τα πράγματα. Αλλά έως το τέλος παλέψαμε και τώρα έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε στο επίπεδο που είμαστε στο πρώτο ημίχρονο και είμαι σίγουρος, 100% ότι θα προκριθούμε», είπε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ενόψει του Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλη φάση με Άρη! Ξεπέρασε Λιβάι ο Πόνσε, ξύπνησε ο Πινέδα - Ευλογημένη γενιά ΑΕΚτζήδων

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags