Facebook Pixel Σοβαρό πρόβλημα για την Άστον Βίλα πριν τον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-27 23:20:00

Διπλό πρόβλημα για την Άστον Βίλα πριν τον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Γιατί οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας... κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Μεγάλη ανησυχία στο "στρατόπεδο" της Άστον Βίλα για τον Γιούρι Τίλεμανς, λίγες μέρες πριν τον ημιτελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό (2/7) για το Conference League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο MVP της Φενέρ για Ολυμπιακό - Βρήκε... Ελ Αραμπί, υπογράφει Έλληνα χαφ!

Συγκεκριμένα, στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης με την Τσέλσι για την 35η αγωνιστική της Premier League, ο Βέλγος, που αποτελεί βασικό παίκτη της Άστον Βίλα. τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά. Μάλιστα ο Τίλεμανς ήταν δακρυσμένος την ώρα που αποχωρούσε από το γήπεδο! Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, o τραυματισμός που υπέστη ο Βέλγος είναι στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού και μοιάζει αρκετά σοβαρός, γεγονός που σημαίνει ότι η συμμετοχή του (τουλάχιστον) στην πρώτη αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Πέμπτη (2/5) μοιάζει απίθανη.

Σα να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Μπέρμιγχαμ, στο ημίχρονο του αγώνα έγινε αλλαγή και ο τερματοφύλακας, Εμιλιάνο Μαρτίνες, με τα σχετικά ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι αντιμετώπισε μυικό θέμα. Ο Αργεντίνος, πάντως, ούτως ή άλλως δεν είναι διαθέσιμος για το πρώτο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό λόγω τιμωρίας.

Δείτε τον τραυματισμό του Τίλεμανς στην κορυφή του κειμένου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags