Στο Κανάλι 1 90,4 του Πειραιά μίλησε o Βαγγέλης Μαρινάκης εξερχόμενος από το «Γ.Καραισκάκης» και απάντησε στις αντιδράσεις που υπάρχουν μέσω ρεπορτάζ και... διαρροών για το πώς θα φιλοξενηθούν περισσότεροι από 10.000 οπαδοί του Ολυμπιακού στο γήπεδο της ΑΕΚ για τον τελικό του Europa Conference League.

Αναλυτικά:

-Πρόεδρε ήρθε η ιστορική στιγμή του τελικού και μάλιστα στην Αθήνα, στην ΟΠΑΠ Αρένα.

«Θα θυμάστε όλοι ότι ενώ είχα μόλις αναλάβει τον Ολυμπιακό, τον Αύγουστο του 2010 παραχώρησα το γήπεδο μας στην ΑΕΚ για να παίξει με την Νταντί Γιουνάιτεντ για τα play off του Europa League γιατί είχε προβλήματα το γήπεδό της (ΟΑΚΑ).

Υπήρχαν αντιδράσεις τότε απο τους φιλάθλους μας αλλά τους εξήγησα το απλούστατο: Το κάνουμε για τον τόπο μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν το συζητώ.

Το καλοκαίρι εμείς διοργανώσαμε έναν τελικό Super Cup στο Καραισκάκη για τον οποίο και εμείς ως Ολυμπιακός και η χώρα μας πήραμε συγχαρητήρια απο όλους. Η Ελλάδα έδειξε ότι μπορεί να διοργανώνει μεγάλους τελικούς!

Και θα ήταν χαρά μου αν αντί για την Μάντσεστερ Σίτι ή την Σεβίλλη ήταν μια ελληνική ομάδα, π.χ. ο ΠΑΟΚ. Με χαρα θα έδινα και τις σουίτες του γηπέδου και τη δική μου για να διευκολυνθεί η ελληνική ομάδα!

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τις υπερβολές για τον τελικό στο ΟΠΑΠ Αρένα.

Πρέπει όλοι να εργαστούν ώστε η Ελλάδα να διοργανώσει έναν λαμπρό τελικό!

Όσο για τους Ολυμπιακούς που θα βρεθούν εκείνο το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, φυσικά και θα σεβαστούν το γήπεδο, απο τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και θα δώσουν την ψυχή τους μαζί με την ομάδα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο και μόνον αυτό θέλουν.

Ας σταματήσουν λοιπόν οι ανοησίες και ας εργαστούν όλοι να γίνει ένας τελικός που θα διαφημίσει την Ελλάδα και θα πάει ψηλότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο! Σε αυτό τον σκοπό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι ΑΕΚτζήδες ψηφίζουν να αλλάξει η έδρα του τελικού του Conference League!