Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τη μεγάλη αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του Europa League με την Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν. Οι Ερυθρόλευκοι γνωρίζουν καλά, ότι η ευρωπαϊκή χρονιά οδεύει ολοταχώς σε... αδιέξοδο και μόνο ένα διπλό αύριο (13/10), θα μπορούσε να αφήσει και πάλι κάπως ανοιχτή την υπόθεση για την 3η θέση στον όμιλο και την πρόκριση, έστω, στο Conference League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε σήμερα (11/10) το πρωί για το Μπακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν νωρίς το πρωί από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Αζερμπαιτζάν, με τους εξής ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στο αεροπλάνο: Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

Στα αγωνιστικά τώρα ο Μίτσελ περιμένει την τελευταία προπόνηση στο Μπακού, προκειμένου να καταλήξει στα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την ενδεκάδα. Θα αξιολογήσει την κατάσταση των Μπα και Βρσάλικο, καθώς ο μεν πρώτος έρχεται από μία δεκαπενθήμερη απουσία λόγω τραυματισμού, ενώ ο Κροάτης είχε ταλαιπωρηθεί με μία ίωση στο Ηράκλειο. Στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού, πάντως, έχει σχεδόν "κλειδώσει" η απόφαση για τριάδα στην άμυνα και διάταξη 3-5-2.

Τέλος, κατά πάσα πιθανότατα ο Εμβιλά δεν θα αγωνιστεί, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει καταπονηθεί πολύ και ο Μίτσελ προτιμά να τον ξεκουράσει ενόψει του επικείμενου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Φάληρο. Κι αυτό, όμως, θα κριθεί οριστικά τις επόμενες ώρες.