Συνέντευξη στην εκπομπή «Star Guest», η οποία προβάλλεται στο StarX.gr, παραχώρησε ο δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και influencer, Κώστας Γιαννακίδης!

Ο συνάδελφος δέχτηκε ερώτηση για τη μεγάλη του αγάπη, τον ΠΑΟΚ!Η απάντηση που έδωσε ήταν πιο ΠΑΟΚ πεθαίνεις! «Μετάλαβα τον δαίμονα του ΠΑΟΚ λόγω συγκυρίας! Έμενα κοντά. Όταν έμπαινε γκολ στην Τούμπα ακουγόταν στο σπίτι μου», είπε στην αρχή της εκπομπής, εξηγώντας γιατί έγινε «ασπρόμαυρος».

Κληθείς να απαντήσει, αν τον απογοήτευσε η φετινή χρονιά, τόνισε, ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο. Αναμένει όμως ένα παιχνίδι.

«Περιμένω τον τελικό του Κυπέλλου που τον φοβάμαι, γιατί νομίζω, ότι αυτήν τη φορά θα τον πάρει η ΑΕΚ. Θα το χάσουμε. Το θέμα είναι να ολοκληρωθεί ο τελικός», ανέφερε και θυμήθηκε το παιχνίδι του 2017, στον Βόλο.

«Ήμουν στο Πανθεσσαλικό. Τί ντροπή ήταν αυτή; Δέρνονταν πάνω στην αερογέφυρα. Δηλαδή κάτι σκηνές από το Φαρ Ουέστ. Ινδιάνοι και Καουμπόηδες μέσα σε ένα φαράγγι, να δέρνονται. Τέτοια πράγματα. Είναι ντροπή», κατέληξε ο Γιαννακίδης μιλώντας στον Βαγγέλη Χαρισόπουλο για την εκπομπή «Star Guest», η οποία μεταδίδεται στο «StarX.gr».