Ήταν προγραμματισμένη για χθες (8/5), πήγε για σήμερα (9/5), αλλά τελικά η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όπου θα αποφασιστεί το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δεν θα γίνει ούτε σήμερα!

Ναι, καλά διαβάσατε! Το "φιάσκο" με τον φετινό τελικό συνεχίζεται, με την ΕΠΟ να πηγαίνει την κρίσιμη συνάντηση πλέον για την Παρασκευή (12/5) στις 14:00, προφανώς επειδή είναι εν εξελίξει οι επαφές για την έδρα που θα γίνει ο... περίφημος αγώνας.

Πλέον, σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει, δεν αποκλείεται να "καεί" η προοπτική του εξωτερικού (χθες ήρθαν στο προσκήνιο Βελιγράδι, Βουκουρέστι και Τίρανα), αφού αποτελεί ερωτηματικό το κατά πόσο θα υπάρξει χρόνος για την κατάλληλη προετοιμασία.

Τέλος, στο προσκήνιο επανέρχεται η επιλογή του Πανθεσσαλικού για πολλοστή φορά, με τον Αχιλλέα Μπέο να δηλώνει πρόσφατα ότι προσφέρει τελικά το γήπεδο, καθώς "βλέπει τους ανθρώπους της ΕΠΟ να ταλαιπωρούνται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ: Χρυσή πρόταση Αράβων για τον τελικό Κυπέλλου - "Μη κοροϊδευόμαστε, ο Βόλος στη Φιλαδέλφεια θα..."