Facebook Pixel Την... τελείωσε! Ο Μπέλιγχαμ "σκότωσε" τη Μπάρτσα
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-22 00:13:00

Την... τελείωσε! Ο Μπέλιγχαμ "σκότωσε" τη Μπάρτσα και η Ρέαλ το σηκώνει!

Sportdog Team

Η Βασίλισσα αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με τους Κρίστιενσεν, Φερμίν σκοράρουν για τη Μπαρτσελόνα, είδε τους Βινίσιους και Λούκας Βάσκεθ να ισοφαρίζουν ισάριθμες φορές και τον Μπέλιγχαμ στο 90+2' να της δίνει τη νίκη με 3-2, αυξάνοντας τη διαφορά από τους Καταλανούς στο +11 και την ομάδα του Αντσελότι να αγκαλιάζει το πρωτάθλημα.

La Liga: Με γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ στις καθυστερήσεις η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 3-2 στο Κλάσικο την Μπαρτσελόνα. Γκολ και ασίστ από τον Βίνι Ζούνιορ. Στο +11 η Ρεάλ, έξι ματς πριν το τέλος.

Η Μπαρτσελόνα στην πρώτη της τελική προσπάθεια προηγήθηκε με κεφαλιά του Κρίστενσεν σε κόρνερ του Ραφίνια. Γκολ νούμερο 300 για τους μπλαουγκράνα σε Κλάσικο στην Λα Λίγκα.

Η Ρεάλ αντέδρασε και με ωραία ενέργεια ο Λούκας Βάσκεθ κέρδισε πέναλτι από τον Κουμπαρσί για να ισοφαρίσει ο Βίνι σε 1-1 (18′).

Από εκεί και πέρα ως το τέλος του ημιχρόνου ωραίο παιχνίδι, με φάσεις και ρυθμό και μια προσπάθεια για γκολ που δεν θα μάθουμε ποτέ αν πέρασε την γραμμή. Σε γύρισμα του Γιαμάλ (28′) όσα πλάνα και αν είδε ο VAR δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη αν η μπάλα πέρασε την γραμμή πριν σώσει ο Λούνιν. Το 1-1 παρέμεινε.

Πριν το ημίχρονο η Μπαρτσελόνα έχασε με τραυματισμό τον Ντε Γιόνγκ (45+7) τον οποίο άλλαξε ο Πέδρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ προσπάθησε να ελέγξει το ρυθμό και έμεινε στην άμυνά της. Το πλήρωσε με το 1-2 από τον Φερμίν (69′) αλλά αμέσως ρίσκαρε και ισοφάρισε με τον Λούκας Βάσκεθ από ασίστ του Βίνι (73′).

Οι μπλαουγκράνα ρίσκαραν για μια νίκη που θα έδινε ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα αλλά εκτέθηκαν στις αντεπιθέσεις. Ο Βίνι δεν μπόρεσε να γίνει ο ήρωας στο 78ο λεπτό καθώς τον νίκησε στο τετ-α-τετ ο Τερ Στέγκεν.

Ο ρόλος αυτός ανήκει στον Τζουντ Μπέλιγχαμ που στις καθυστερήσεις πέτυχε το 3-2 για να δώσει διαφορά 11 βαθμών στην Ρεάλ Μαδρίτης έξι αγώνες πριν το τέλος. Το πρωτάθλημα μοιάζει δικό της.

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν – Λούκας, Τσουαμενί, Ρούντιγκερ, Καμαβινγκά (71′ Φ. Γκαρθία) – Μόντριτς, Κρόος (76′ Μπραχίμ), Βαλβέρδε, Μπέλιγχαμ – Ροντρύγκο (74′ Μιλιτάο), Βίνι (82′ Χοσέλου)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί, Κανσέλο – Κρίστενσεν (46′ Φερμίν), Ντε Γιόνγκ (45+ Πέδρι), Γκιουντογκάν – Γιαμάλ, Ραφινια (64′ Φεράν), Λέβαντοβσκι (64′ Φέλιξ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Μπακασέτα για Ιωαννίδη: "Ντροπή- Παίκτης έψαχνε τα αντιβιοτικά..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags