Facebook Pixel Πεπ Γκουαρντιόλα - Στίβεν Τζέραρντ: Ειρωνικός Γκουαρντιόλα: "Μήπως φταίμε τελικά και για το... γλίστρημα του Τζέραρντ;" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-12 10:30:00

Ειρωνικός Γκουαρντιόλα: "Μήπως φταίμε τελικά και για το... γλίστρημα του Τζέραρντ;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ειρωνικός Γκουαρντιόλα: "Μήπως φταίμε τελικά και για το... γλίστρημα του Τζέραρντ;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δήλωση που θα συζητηθεί από τον "καυστικό" Γκουαρντιόλα αναφορικά με τις κατηγορίες περί οικονομικών παρατυπιών από την Μάντσεστερ Σίτι.

Πεπ Γκουαρντιόλα - Στίβεν Τζέραρντ: Κίνδυνο ακόμα και αφαίρεσης τίτλων ή και υποβιβασμού αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τις κατηγορίες για πάνω από 100 οικονομικές παρατυπίες, που έχει υποπέσει.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα απαντώντας σε σχετική ερώτηση ξεκαθάρισε πως κανένας δεν μπορεί να στερήσει στην ομάδα του όσα κατέκτησε στο γήπεδο κάνοντας μάλιστα μια ειρωνική αναφορά στο ιστορικό γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ το 2014 σε ένα ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι που εξυπηρέτησε τότε την Σίτι.

«Αυτές οι στιγμές ανήκουν απόλυτα σε μας, ανεξάρτητα από όποια πιθανή τιμωρία. Το γκολ του Αγουέρο το 2012... Δεν ξέρω μήπως φταίμε τελικά και για το γλίστρημα του Τζέραρντ στο 'Άνφιλντ'. Φταίμε κι εμείς γι' αυτό; Σέβομαι τον Τζέραρντ, αλλά αυτή η στιγμή ανήκει σε μας. Η Premier League θα αποφασίσει, αλλά εμείς ξέρουμε πώς κερδίσαμε και πόσο προσπαθήσαμε γι' αυτό», τόνισε ο προπονητής της Σίτι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags