Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σφαγή" για Ράντονιτς! Αντίπαλοι από Ιταλία και Ισπανία για Ολυμπιακό - 33 γκολ, 24 ασίστ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 09:27:00

"Σφαγή" για Ράντονιτς! Αντίπαλοι από Ιταλία και Ισπανία για Ολυμπιακό - 33 γκολ, 24 ασίστ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Σφαγή" για Ράντονιτς! Αντίπαλοι από Ιταλία και Ισπανία για Ολυμπιακό - 33 γκολ, 24 ασίστ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ερυθρόλευκοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να φέρουν στο λιμάνι τον διεθνή Σέρβο εξτρέμ, αλλά δεν... παίζουν μόνοι τους.

Την περίπτωση του Νεμάνια Ράντονιτς της Τορίνο εξετάζει σοβαρά ο Ολυμπιακός, ένα ενδιαφέρον που προέκυψε χθες από την Ιταλία και αναπαράγουν σήμερα οι ελληνικές εφημερίδες, όπως η "Sportday" και ο "Κόκκινος Πρωταθλητής".

Οι Πειραιώτες είχαν ενδιαφερθεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν για τον 27χρονο Σέρβο διεθνή (44 φορές) και τώρα ψάχνονται για εξτρέμ, καθώς ο μάνατζερ του Μπιέλ δουλεύει για να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Τουρκίας ή του MLS.

Σύμφωνα με τον ελληνικό Τύπο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν κάνει ήδη τις επαφές τους με τον Ράντονιτς, ο οποίος όμως βρίσκεται στο "στόχαστρο" και ομάδων από την Ιταλία και την Ισπανία.

Μέχρι στιγμής φέτος ο Σέρβος άσος μετράει 3 γκολ και 1 ασίστ σε 11 συμμετοχές με την "Γκρανάτα", ενώ συνολικά στην καριέρα του σε 208 ματς έχει πετύχει 33 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 24 ασίστ!

Εκτός από την Τορίνο έχει αγωνιστεί επίσης σε Μαρσέιγ, Μπενφίκα, Χέρτα, Ρόμα και Ερυθρό Αστέρα.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Rebuild στον Ολυμπιακό ο Καρβαλιάλ - Εξτρέμ με ρήτρα 50 εκατ., ψάχνει και φορ - Φεύγει το 1ο κορυφαίο όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags