Facebook Pixel Superleague 2: "Κόλλησε" και κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός Β’
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-27 19:03:00

"Κόλλησε" και κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός Β’ - Τριάρα της ΑΕΛ σε ΑΕΚ Β’

"Κόλλησε" και κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός Β’ - Τριάρα της ΑΕΛ σε ΑΕΚ Β’

Οι Πράσινοι παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη, αφού έμειναν στο 0-0 με τον Διαγόρα, ενώ η Ένωση γνώρισε βαριά ήττα (3-0) από την ομάδα της Λάρισας

Βαθμούς μοιράστηκαν στη Ρόδο, Διαγόρας και Παναθηναϊκός Β', με τους «πράσινους» να βρίσκονται τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι που έχουν «κλειδώσει» την παραμονή τους, έδωσαν χώρο και πρωτοβουλία κινήσεων στους «πράσινους» που δίνουν τη μάχη να μείνουν στην κατηγορία. Στα πρώτα 45΄ το σύνολο του κ. Αντωνίου έφτασε αρκετές φορές στα καρέ του Λαδά, χωρίς ωστόσο, να καταφέρει να ανησυχήσει τον Έλληνα γκολκίπερ.

Στην επανάληψη, το «τριφύλλι» ανέβασε την πίεση του, κέρδισε κάποια κόρνερ αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Οι αλλαγές του Ντόστανιτς έφεραν την ισορροπία στις γραμμές που χρειαζόταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι άντεξαν στην πίεση και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Διαγόρας (Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας (89′ Ταχματζίδης), Νικολής (89′ Σταματούλλας), Δημητρίου, Δημόπουλος, Τσιαντούλας, Μασούρας, Λούκιτς (57′ Μουντές), Βολάκης (57′ Τσάβος), Λεσάι (79′ Μανωλάκης), Μανιάς.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασόπουλος, Μαρτίνης, Κατρής, Κυριόπουλος, Προδρομίτης, Σαρδέλης (73′ Κρυπαράκος), Νταμπίζας (73′ Λιούμης), Λαμψιάς (76′ Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς (64′ Μαντσίνι).

ΑΕΛ - ΑΕΚ Β' 3-0

Η ΑΕΛ νίκησε την ΑΕΚ Β’ για την 7η αγωνιστική των play off χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η άνοδος έχει κριθεί με την πρωτιά του Λεβαδειακού.

Από νωρίς η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα στο σκορ καθώς στο 16’, ο Κ.Παπαγεωργίου έκανε το 1-0 κι ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο πριν (στο 8’) είχε χάσει επίσης καλή ευκαιρία για να σκοράρει νωρίτερα.

Το 2-0 έγινε στο 35’ με αυτογκόλ του Γεμπόα. Στο 51’, η πρώτη καλή στιγμή για το β’ μέρος ήταν για την ΑΕΚ Β’, με τον Χρυσόπουλο να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ αφού πρώτα βρήκε λίγο και στο δοκάρι. 

Στο 70’ ο Πεντρόσο έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ. 

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος (79′ Μαϊδανός), Στάμου (79′ Νινίκας), Θ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Θωμαΐδης, Κ. Παπαγεωργίου (23′ λ.τρ. Πεντρόσο), Νίνο (68′ Κόσιτς), Στίνα, Φατάι (68′ Τσουμάνης).

ΑΕΚ Β‘ (Νίκος Κούστας): Θεοχάρης, Γεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος (46′ Τιεΐ), Λαμαράνα, Λέλεκας (64′ Τρούμπουλος), Κάτσικας (70′ Παυλίδης), Πανεράς, Γκολφίνος (34′ λ.τ. Σκόνδρας), Χριστόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Αλαφούζου-Τερίμ! Μένει και διώχνει 11 παίκτες - Διέρρευσε η λίστα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags