Facebook Pixel Καταστροφική ήττα και αγκαλιά με υποβιβασμό ο Ολυμπιακός Β’
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-28 18:05:00

Καταστροφική ήττα και... αγκαλιά με υποβιβασμό ο Ολυμπιακός Β’!

Sportdog Team
Καταστροφική ήττα και... αγκαλιά με υποβιβασμό ο Ολυμπιακός Β’!

Οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 1-0 από τον Παναχαϊκή και πλέον πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό στη Γ' Εθνική

Με το ενάμιση πόδι στην Γ’ Εθνική είναι ο Ολυμπιακός Β! Για την 7η αγωνιστική των play out της Super League 2 και συγκεκριμένα για τον β’ όμιλο, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν τα αρνητικά αποτελέσματα και έχασαν στο γήπεδο της Αγυιάς από την Παναχαϊκή με 1-0, που πήρε ρεβάνς για την βαριά ήττα στο παιχνίδι του α’ γύρου (5-0) και τον έσπρωξε ακόμη περισσότερο στον υποβιβασμό.

Τρία παιχνίδια πριν από το φινάλε η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα παρέμεινε κολλημένη στους 16 βαθμούς, οχτώ λιγότερους από τους Πατρινούς που είναι στη ζώνη της σωτηρίας και εννέα από το Αιγάλεω που νίκησε τον Γιούχτα.

Η κατάσταση φαίνεται μη αναστρέψιμη για τον Ολυμπιακό Β, που είχε και τη βοήθεια από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα των Νέων του συλλόγου (αγωνίστηκαν Χ. Κωστούλας, Παπακανέλλος, Κουτσίδης, Μουζακίτης). Οι Πειραιώτες αγνοούν τη νίκη από τις 30 Μαρτίου και το εντός έδρας 5-0 επί των Πατρινών στο ξεκίνημα των play out. Από τότε μετράνε πέντε ήττες από Αιγάλεω, Γιούχτα, Διαγόρα, Παναθηναϊκό Β και Παναχαϊκή και μόνο μία ισοπαλία, εντός έδρας με τον Διαγόρα, πριν από δύο αγωνιστικές.

Η Παναχαϊκή συμπλήρωσε αισίως τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και ξέφυγε στο +4 από τον Παναθηναϊκό Β που την κυνηγάει, εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία του με τον Διαγόρα, το Σάββατο.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 7’ ο Μπαρέ ενώ λίγο νωρίτερα, στο 4’ ο Αλιμπέ είχε αστοχήσει σε πέναλτι./

Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας / Λευκάδας), Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου), Τριαντάφυλλος (Κορίνθου).
Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Μπαρέ, Ζαμόρα, Προύντζος, Τραορέ, Μασούρας, Μπαξεβάνος, Ζέκοφ, Ντε Ολιβέιρα (72′ Πετράτος), Αλίμπε (72′ Γαϊτανίδης), Χριστόπουλος (63′ Ιατρούδης).

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Λάιντνερ, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (63′ Πινακάς), Παπακανέλλος, Κουτσίδης, Μαρίνος (75′ Βλαχομήτρος), Χ. Κωστούλας, Μουζακίτης, Αργυρίου.

Η βαθμολογία

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags